hur värd en maraton-titta på partiet

hur värd en maraton-titta på partiet

Om du har turen att bo längs en kurs maratonlopp, ignorera trafikförseningar och planera en fest istället. Om du aldrig har suttit på åskådarplats innan, kanske du bli förvånad över hur kul det är att hurra för tusentals löpare sätta den ena foten framför den andra, om och om igen

Du behöver:.
Längs en banan.
Party mat.
Noisemakers.
Affischer.
Sidewalk krita.
Ohämmad entusiasm.


1.
Ta reda på vilka mil du tittar. Ju tidigare i 26. 2-mil ras, ju tidigare du och dina gäster kommer att festa. Om du inte är normalt den typ stiga före 8 är på en helg, tror starkt kaffe eller starkt Mimosas.
2.
Utveckla någon form av tema-uppmuntra gästerna att klä sig som Elvis, sätta Mardi Gras-pärlor, eller bära sina mest löjliga hattar.
3.
Med inbjudningar, inkluderar tips på att få till festen och undvika ras-relaterade omvägar.
4.
dagen före loppet, göra affischer ("You Rock!" eller "vägen att gå!" eller "Marry Me!") och dekorera gatan med trottoaren krita. Båda verksamheterna är bra för barn och kreativa vänner.
5.
Om du har vänner som kör loppet, ta reda på deras förväntade takt och hålla ögonen öppna för dem. Om du befinner dig längs en hektisk mil, har scouter en kvarts mil upp till dig uppmärksam på dina kompisar. Håll ett tempo diagram på sidan så att du vet vilken tid olika grupper kommer att köra förbi
6
Viktigast:. . Hurra högt! Bra saker att säga: "Bra jobbat!" Eller "Looking stark!" Eller "Whoo Hoo!" Många maraton nu erbjuda ras taggar med löparnas namn tryckt på dem, så försök att hurra för enskilda löpare liksom besättningen. Vill inte säga saker som "ännu en backe," om du inte är helt säker på att varje tum av den återstående kursen är ned.
7.
Skapa din bästa Rockin spellista och veva låtar. . . Om du har musikervänner, uppmuntra dem att anpassa sina instrument
8
Även icke-musiker kan göra vissa ljud med kazoos, maracas, trummor leksak eller min personliga favorit: anka samtal . Målet är att bli livlig och högljudd.
9.
Om du är en högpresterande värd, erbjuder styckade bananer eller paket av energi gel till löpare.
10.
Om det är varmt ute, som inrättades sprinkler för löpare att passera.
11.
Har några leksaker eller verksamhet redo för barnen, som kommer förmodligen att förlora intresset för jublande långt före de vuxna.

tips och varningar


 • Beroende på plats längs vägen, förbereder sig för att ha löpare förbi i 3 till 6 timmar.
 • officiella ras motorcyklar och bilar ofta kör kursen, så se till att gästerna (särskilt barnen) vet att hålla sig borta från gatan.


 • Relaterade artiklar


  hur man får Thomas J.
  hur man köper vintage NHL program
  hur de ska följa bur slåss
  hur man besöka seger område i Indianapolis
  hur du lär din fru om fotboll
  hur man skriver en NFL team fantasi fotboll
  hur man gör smörgåsar slutspel bbq
  hur man spelar i ett basket turnering fantasy league
  hur man analyserar Kentucky pooler derby satsa
  hur man kan inreda ett rum med en New York Mets tema