hur man håller poäng under en baseballmatch

hur man håller poäng under en baseballmatch

Hålla poäng under en baseballmatch är ett bra sätt att njuta av USA: s tidsfördriv. Det är en relativt enkel process att lära sig och kan göras antingen på division eller i soffan hemma. Här är hur man håller poäng under en baseballmatch

Du behöver:.
Scorecard
. Penna.


1.
Börja med att hitta en matchprotokollet. Om du är på arenan, kan du troligen hitta ett styrkort i programmet. Du kanske också kunna köpa en styrkort separat vid en handelsvara kiosk. Du kan också skriva en ut på nätet (se Resurser nedan).
2.
Lär dig positionsnummer för aktörer inom området. Håller poäng handlar om siffror. 1 är pitcher, är 2 catcher, är 3 första bas, 4 är andra bas, 5 är tredje bas, är 6 av shortstop, är 7 vänstra fältet, är 8 centrering och 9 är rätt fält. Dessa är de siffror du kommer att använda för defensiv spelar.
3.
Skriv varje lags lineupen i fälten till vänster om inningen rutorna. Skriv spelares namn i den ordning de slår i laguppställningen.
4.
Använd förkortningar för offensiva statistik. Till exempel kan 1B användas för en enda representanten för en home run och BB för en bas på bollar. Detta är nödvändigt eftersom rutorna som finns på ditt scorekort är ganska små.
5.
Använd formen av en baseball diamant i rutan för att visa en positiv utveckling av löpare på bas vägar. Börja din diamant längst ner i mitten av rutan, eller "hem plattan," och rita din första raden till höger om rutan när en smet gör det till första bas. När en löpare förskott, antingen genom en stulen bas eller en bas påkörd av en lagkamrat, rita motsvarande linje eller linjer till dess att den löpare gör det hemma eller inningen kommer till en slutsats.
6.
När ett out är gjord, markera den i direkt mitten av rutan. För outs grund bollen börjar märka spela i övre vänstra rutan. Till exempel, om det shortstop plockade upp marken bollen, skulle du skriva "6" i det övre vänstra. Skriv slutet av pjäsen i nedre högra hörnet av rutan: Om shortstop kastade bollen till första baseman att avsluta spela, skulle du skriva "3" i nedre högra delen av rutan. När ett out görs av en enda spelare, helt enkelt skriva den ensamme numret i mitten av rutan. Du kan också placera ett "F" för att flyga ut och "P" för putout om du så önskar.
7.
Kom ihåg att Markera alla byten. När en nypa torped eller ny kruka kommer in i spelet, skriva sitt namn i rutan under namnet på den startande spelaren i den vänstra kolumnen i din styrkort. Skriv också ner inningen att spelaren in i spelet i parentes bredvid det inkommande spelarens namn.
8.
I slutet av spelet, kom ihåg att skriva ner alla viktiga uppgifter . Placera en "W" bredvid den vinnande kannan och ett "L" bredvid den förlorande pitcher. Håll också koll på träffar, lägrade innings och RBI.

Tips och varningar


 • Det finns ingen metod för att räkna poäng. Människor använder olika metoder för att beräkna outs, driver och träffar bas. När du lär dig grunderna kan du göra några förändringar av metoden som du vill.
 • är inte alla som håller reda på går batted i (RBI) eller bas träffar. Det är upp till dig, men du kanske vill hålla dessa lådor tomma om spelet går in extra innings.


 • Relaterade artiklar


  hur golf som Vijay Singh
  hur Juke som LaDainian Tomlinson
  hur man får spelet slitna MLB tröjor
  hur de ska följa bur slåss
  Hur du tar ett slagskott som Alexander Ovechkin
  hur du väljer Super Bowl vinnare innan säsongen startar
  hur man spelar point guard som Chris Paul
  hur man strunta i NFL slutspel medan din make klockor
  hur du väljer Super Bowl vinnare efter spelen Conference Championship
  hur man utnyttjar skärmen som Drew Brees