hur man utför WWE superstar Shawn Michael’s Sweet Chin Music

hur man utför WWE superstar Shawn Michael’s Sweet Chin Music

En av de äldsta medlemmarna i WWE deltagarlistan har Shawn Michaels. Från hans dagar på Rockers till DX och nu som en levande legend, har Shawn Michaels gjort allt i WWE. Han har utmärkt ring kompetens och många gånger han har besegrat motståndare med sitt patenterade Detta steg har levererats till ett oräkneligt antal motståndare och du kan faktiskt göra det själv
1.
Börja med din motståndare på mattan. Du kan göra en mängd rörelser att fullgöra denna uppgift, men Shawn Michaels vanligtvis gör något stort som en armbåge droppe eller en stor Suplex.
2.
Head till hörnet längst bort från dem.
3.
Stomp foten sakta på brottningen mattan som din motståndare börjar upphov till deras fötter. Detta blir en signal till de fans som du håller på att utföra flytten.
4.
Öka din dansar snabbare och snabbare eftersom din motståndare är nästan stående.
5.
Ladda på din motståndare innan han inser även där du är.
6.
Lyft benet så högt upp i luften som möjligt och sparka dem rakt in i käken så hårt du kan. Din motståndare bör gå flyger på mattan, där du sedan kan pin dem eller ge mer skada.
7.
Använd Sweet Chin Music som en överraskning attack för din motståndare som ett annat alternativ. När ryggen är påslagen, förbereder sig för att leverera blåsa rätt när de vända. Fans som överraskning taktik mer också, och intet ont anande offer kommer troligen att förlora matchen. Shawn Michaels har även utfört andra variationer på efterbehandlaren. Du måste ha bra fart och smidighet för att utföra denna rörelse på ett ögonblick.
8.
Gör denna rörelse med en motståndare i luften som ett annat alternativ. Som motståndare hoppar ner på dig, tid det rätt, och leverera "Sweet Chin Music" rätt under sin käke. Detta kommer att göra röra sig mer slagkraftiga, men du måste se till att din timing är rätt eftersom de lätt skulle kunna dra nytta av din position och ta kontroll över matchen.

tips och varningar


 • Öva höga sparkar flera gånger, för om du ansluter flytta lägre än i käken då det inte kommer ha så stor genomslagskraft.
 • Försök inte att utföra någon av dessa brottning flyttar om du inte har fått adekvat utbildning att göra det.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en jockey lärlingsutbildning
  Hur du ser en San Francisco Giants spel på AT & T Park
  Så lägger du en rak satsa på hästkapplöpning
  hur man får utrymmet kust stadion info våren utbildning
  hur man kan förstå varför fotbollen har tillskansat baseball som USA: s nationella tidsfördriv
  hur att delta i MLB våren utbildning i Florida
  hur man kan satsa på Belmont insatser genom alla hästkapplöpning
  hur man får kedja av sjöar park vår utbildning info
  hur man får autografer på oss Tennis Open
  hur man hittar ras scheman för Belmont