hur man talar till en Yankees fläkt

hur man talar till en Yankees fläkt

Att prata med en Yankees fläkt krävs finkänslighet beroende på veckodag eller månad på året. Teamets framgång spelar en avgörande roll i stämningen i Yankees fläkten. Relationer med Yankees fans kan vara mycket oberäkneligt, eftersom fläkten beteende kan förändras med tonhöjden en boll
1.
Ihåg baseball storheter som en gång spelade för Yankees. Babe Ruth, Joe DiMaggio, Mickey Mantle och Lou Gehrig är namn som alla Yankees fans har inbäddade i deras hjärnor. De flesta Yankees fans kan prata om gamla spelare som de växte upp med dem.
2.
Prata med Yankees fläkt om gårdagens match. Om du är en fläkt, då är det säkert att säga att du se varje match. Undvika att tala med en Yankees fläkten om laget förlorade kvällen innan, och särskilt om de är på ett förlorande i rad. Istället stick med något säkert att prata om, som religion eller politik.
3.
Använd en Yankees hatt och skjorta, och du är säker på att passa in med andra Yankees fans. Bära accepteras klädsel kan få dig ett leende, blinkning, high-five eller ens en gratis drink.
4.
Gör små prata om andra lag i ligan och hur de kan inte jämföra till Yankees. Tala negativt om de lag som Yankees spelar för närvarande. Du får särskild poäng om du föraktar Red Sox, den ärkerivalen av den älskade New York Yankees.

Tips och varningar


 • Undvik att använda orden "Yankees "och" suga "i samma mening. En enkel mening kan enkelt skicka ett Yankees fläkt in i ett raseri.


 • Relaterade artiklar


  hur man får NASCAR sponsorer
  Hur du ser på en boxningsmatch på pay per view
  hur man spelar defensivt syfte som Michael Strahan
  hur man gör en off-track satsning
  Så lägger du en vinna, plats eller visa satsa på att en hästkapplöpning
  hur man bokar hotell i NASCAR race städer
  hur de ska följa hästkapplöpning på Meadowlands tävlingsbanor
  Hur du tar barnen till en Major League Baseball spel
  Hur du ser på hästkapplöpningar på internet
  hur man delta i en University of Michigan basketmatch