hur man gör fotbollsfans favorit, refried bönor dopp

hur man gör fotbollsfans favorit, refried bönor dopp

Vi gillar den här dopp titta på fotboll och kommer alltid att tänka på de två som går bra tillsammans! Här är ett enkelt recept på refried böna dopp som du gör i din mikrovågsugn. Jag tjänar denna yummy dopp varm, och fastställdes skålar Torilla chips, salsa gräddfil på köksbordet i vårt tv-rum för bra halvtid snackin ". ! Gör det för dina fans hemmalaget

Du behöver:.
Stora glas paj ugnsform, mikrovågssäkra
Pam non-stick spray.
Vax papper.
Ugn vantar och grytlappar.
1-2 burkar, mosade någon stil du gillar, refried bönor.
6 skivor Kraft, amerikansk ost eller 1 kopp, lätt smälta, riven ost som du väljer.
1 liten vit lök, finhackad.
Lowry's kryddat salt.
1 påse Tostitos Torilla marker.
1 påse Fritos skopor.
Skivad svarta oliver ~ frivillig.
skål med salsa.
gräddfil.


1.
Coat glas pajform med generös mängd av Pam icke-minne matlagning spray. Använd en bit vax papper för att torka ut eventuellt överskott. Öppna refried bönor. Packa upp den amerikanska Kraft ostskivor. Finhacka en skalad, liten vit lök och skiva ca 8-10 urkärnade svarta oliver.
2.
Hjälp av en gummi spatel, Spread alla refried bönor jämnt i botten av pre- besprutas pajform. Täck med ett ark bakplåtspapper och mikrovågsugn på hög i 5 minuter (några hela bönor kan explodera så se till att mosa upp någon du se med en gaffel först). Ta bort från mikrovågsugn med ugn vantar som maträtt blir het. Skiktet under toppen av redan uppvärmda bönor med ost, sedan jämnt strö den hackade löken och ett pulver av Lowry's kryddat salt. Täck med vax papper en gång till och tryck fast att doppa nivå för jämn tillagning. Mikrovågsugn igen i ca 3 minuter eller tills osten smält riktigt bra. Ta bort vax papper locket. Ta ut mikrovågor med ugn vantar och placera på grytlappar eller grytunderlägg, doppa pajform blir het. Garnera med den skivade svarta oliver om du vill. Tillåt att ställa in och svalna i cirka 5 minuter utan lock,, innan du tar ut den till TV-rummet
3
Servera med valfri dryck och skålar av. . Salsa, cru00E8me grädde, Tostitos Torilla chips, Fritos skopor. Se till att du sätter grytlappar på soffbordet under maträtt av varm, refried bönor dopp och anges servetter för fans att gräva i med händerna. Yum Yum!

Cheer ditt lag till seger!

Tips och varningar


 • Doppa kyls ned och fick en liten hård? Tillsätt 3-4 mer ostskivor, täck med vax papper och Nuke ett par minuter att uppdatera doppa för det andra halvåret.
 • Använd ugnsvantar . . . glasskål dopp är heta på väg ut ur mikrovågsugnen.


 • Relaterade artiklar


  hur man driver ett kvinnligt pool March Madness
  hur man visar laganda under NFL slutspel
  hur man spelar brottas mani
  hur man förebygger bukskador i Freestyle BMX
  Hur du ser på Major League Baseball spel online gratis
  hur man använder en NCAA pool March Madness som ett företags marknadsföring
  hur man får en Indy 500 sponsor
  hur man väljer en stabil för en häst
  hur man gör en brottning e-federation med e-post
  hur platsen en olaglig NBA-skärm