hur man väljer ett område rådjursjakt

hur man väljer ett område rådjursjakt

Rådjursjakt, en mycket populär sport i större delen av landet, alla börjar med där man ska jaga. Deer, liksom flesta däggdjur är vanedjur, och tenderar att följa samma mönster år efter år. De måste äta för att upprätthålla energi, i säng (liknar vår sömn) för att spara energi, vätskor intag, och under vissa tider på året, avel har högsta prioritet. Så här hittar där de gör detta

Du behöver:. .
Tålamod


1
Välj en plats rådjursjakt. Det kan vara mycket enkelt att hitta om du har en idé om var rådjur gå för mat. I Mellanvästern, gårdar är de bästa platserna, som mat är vanligast. I områden utan jordbruk, leta efter mast grödor (ekollon bokollon, klöver, gräsytor) och källor av vatten.
2.
Leta efter naturliga tratt områden. En kanal är ett område som ger skydd så att rådjur att flytta från sina sängar område till föda, och tillbaka igen. Några av de bästa kanalen områdena är skogbevuxna staket rader separera egendom linjer, eller plöja åkrar.
3.
Bestäm vindriktningen. Även de bästa jakt områden kan störas av vinden bär din doft att den lömska näsan på en hjort. Om vinden kommer från en riktning som kommer att bära din doft till den plats där rådjur reser, inte jaga i området tills vindriktningen är gynnsam.
4.
Vet hur man använder antingen en båge eller ett gevär innan de deltar i jakten sporten.

tips och varningar


 • veta när det är båge säsong och när det är dags att använda ett gevär för jakt. Om du använder antingen under fel perioder, kan du förbehåll dig böter.


 • Relaterade artiklar


  hur man vinner en WWE levande begravd match
  hur man delta i en University of Maryland fotbollsmatch
  hur man kan satsa på en levande hästkapplöpning
  hur man överlever läktarens sektion på Yankee Stadium
  hur man bestämmer vilka tröja att bära till stöd för ditt lag
  hur du väljer och rulla som Dwight Howard
  hur man förstår fri byrå inom idrotten
  hur man förutse vinnaren World Series i försäsongen
  hur man kör aggressivt som Jeff Gordon
  hur du väljer ett rodeo rep