hur man kan satsa på lång skott i preakness

hur man kan satsa på lång skott i preakness

Efter Kentucky Derbyt har körts några av de bästa av de treåriga hästar går vidare att springa i Preakness på Pimlico Race Course i Baltimore. Detta är den andra deltävlingen av Triple Crown och kommer att följas i juni av Belmont. Den Preakness är en helt annan ras än Derby eller Belmont och kan ge ett bra långskott satsa

Du behöver:.
Du måste vara på en rättslig vadslagning anläggning eller har en on-line spelkonto etablerade .
.
Du behöver en officiell tävling program som räknar alla poster i Preakness loppet.
.
Du måste veta oddsen på varje häst före loppet.
.
Du behöver ungefär $ 20 för att göra dina insatser.
.


1.
Vidta åtgärder för att delta i en banan eller vadslagning anläggning som har samsändning racing. Du måste känna till oddsen för varje häst innan loppet går. Eftersom detta kommer att bli en hektisk dag kan du behöva göra bokningar att få en bra plats eller bord. Om du har frågor, fråga någon på den information som fönstret för att hjälpa dig.
2.
När du kommer till anläggningen, köpa ett program som listar alla hästar går på Pimlico att inkludera Preakness. Det blir en tävling som hölls senare på eftermiddagen. Hitta denna ras och se hästarna. Som loppet närmar sig titta på oddsen för varje häst visas på TV-skärmar. Circle varje häst som har odds att gå av på 15-1 eller högre. Det är nog bäst att göra detta ca 10 minuter innan loppet är faktiskt springa.
3.
Beroende på längden på linjer vid vadhållning fönster, flytta till en vadslagning fönster cirka fem minuter innan loppet startar. När du kommer till fönstret, säger "Pimlico, två dollar (eller det belopp du vill satsa) för att vinna på häst nummer (ange siffrorna i ordning från lägsta till högsta). "Samla din biljett och tittar noga på det. Se till att den har alla siffror på det som du ville satsa. Om ett nummer saknas, be om en extra biljett med det numret. Om en av dina nummer vinner loppet, tillbaka till vadslagning fönstret när tävlingen har förklarats officiellt och samla dina vinster.

Tips och varningar


 • Preakness kommer att ha högst 14 hästar att köra, så det kommer att bli färre höga odds hästar än i Kentucky Derby. Men inte lämnar någon av de högre odds hästar ur din insats. Varje häst i det här loppet kommer att försöka mycket hårt för att vinna loppet. Dessutom är loppet inte så länge Derby och kan gynna en häst som kan ta ledningen och gå hela vägen. Det kan finnas åtta eller nio hästar i loppet som inte köras i Kentucky Derby.
 • grund av det stora folkmassor som deltar denna racing händelse, kan du göra dina insatser så tidigt som möjligt så att du missa inte. Bara för att en häst har vunnit Kentucky Derby två veckor tidigare, betyder inte att hästen är oslagbar i Preakness. De hästar som inte tävlingen i Derby är bättre utvilad och kan ha en fördel. Var inte rädd för att satsa det högsta oddset på tavlan som den hästen kommer att försöka vinna.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör wrestling flyttar
  hur man spelar i ett basket turnering fantasy league
  hur man utför WWE brottare Legion of Doom’s "domedagsmaskin"
  hur man kan hyra en häst jockey
  domaren handsignaler i fotboll
  hur handikapp greyhound i Neapel-Fort Myers hundkapplöpningsbanan
  hur har fältet vision som LaDainian Tomlinson
  hur man hyra en svit NBA lyx
  om NASCAR-förare
  hur man spelar stora och vara kort som Allen Iverson