NCAA-spelare regler

NCAA-spelare regler

Varje år tiotusentals student-idrottare tar till domstolar, fält, arenor och arenor på sina skolor för att spela en sport. Även om de har alla lag riktlinjer, riktlinjer skola och riktlinjer konferens att följa, de också måste följa de riktlinjer som fastställts av NCAA. Dessa övergripande regler hanterar allt från drogtester till agenterna att prata med media. Varje student-idrottare måste sitta igenom en föreläsning per termin på göra och inte göra av vad deras college livet är tänkt att vara.

akademisk status

Detta kan vara hala sluttning college friidrott. . NCAA anger att en student måste ha en viss medeltalet och Standard Achievement Test (SAT) /American College Test (ACT) poäng baserad på en glidande skala för att kunna spela. I grund och botten, desto högre GPA innebär en lägre SAT /ACT behövs. Man kommer dock coacher runt dessa regler genom att sätta fattigare akademiska studenter i klasser eller online-kurs som kan blåsa betyg. NCAA övervakar även nuvarande studenter varje år.

Sportsmanship

NCAA definierar sportsmannaanda som en uppsättning beteenden "bygger på värderingar, framför allt respekt och integritet. " En undergrupp idé om det är etiskt beteende, vilket NCAA bedömer som en "högre standard än rätt eftersom det omfattar bland annat principer, grundläggande värden som definierar sportsmannaanda. "

Drogtester

Varje student-idrottare kan slumpmässigt testas för droger av NCAA. De får ingen officiell varning, men är bara tillsagda att komma fram till en viss plats där en NCAA testare kommer att följa dem i ett badrum och se till att de få det gjort rätt. Spelare kan testas under sommaren, i säsong och efter matcherna. De testas för rekreation samt prestationshöjande droger.

Amatörstatus

Varje idrottare spelar en NCAA idrotten måste underteckna en försäkran varje år deklarera att de aldrig har fått pengar för att spela en sport eller har undertecknat ett avtal med en agent. Om de ligger på dessa dokument, de och deras skola utsättas för sanktioner såsom förverkat matcher och förlorat stipendier.

Gambling

I grund och botten om NCAA finner att en spelare har satsat på spel, konspirerade med spelare eller gjort någonting för att besudla integriteten i spelet, så kommer de bli avstängd från kollegialt spela.


Relaterade artiklar


hur värd en maraton-titta på partiet
hur man köper ett NHL-lag
hur man håller poäng under en baseballmatch
hur man kan satsa de exotiska dubbel quiniela på greyhound låtar
hur man lär sig att njuta av fotboll med din man
NFL praktiken trupp regler
hur korrekt vinka ett Steelers fruktansvärd handduk
hur man talar till en Yankees fläkt
hur man gör knä bilder i Roller Derby
hur du nominerar en jockey för racing hall of fame