hur man får Chicago Bears biljetter

hur man får Chicago Bears biljetter

Vad bättre ställe att fånga en fotbollsmatch än på Soldier Field? Chicago Bears biljetter är i hög efterfrågan, här är hur man får de bästa priserna för dina biljetter

Du behöver:. .
Internet
Tjocka Chicago Accent.


1.
Det första stället att leta efter biljetter är www. ChicagoBears. com. Detta är den officiella biljett utlopp och har normalt biljetter om spelet inte är slutsålt.
2.
Om spelet är slutsåld, eller så kan du inte hitta Bears Biljetter på arenan avsnitt du vill, din nästa stopp en online-biljett mäklare eller marknadsplats. StubHub. com och TicketsNow är två av de större alternativen för Chicago Bears biljetter hittar du länkar till dessa nedan. StubHub erbjuder FanProtect tjänst också, vilket garanterar att du får dina biljetter i tid för spelet, och att biljetterna är giltiga och välgrundade.
3.
Om allt annat misslyckas, kan du normalt hittar biljetter på parkeringsplatsen eller i närheten av arenan, men var beredd, om det är en hög efterfrågan biljett, kommer du förmodligen betala en brant skattesats för dina biljetter. Det bästa alternativet är att hitta dina biljetter på nätet innan spelet.

tips och varningar


 • Använd bättre känd biljetten distributörer som StubHub eller TicketsNow som erbjuder en garanti att du kommer att få dina biljetter genom spel dag.
 • Var försiktig om någon biljett inköp från scalpers eller i parkeringsplatser av lokaler. Skalpera biljetter är olagligt i vissa ställen.


 • Relaterade artiklar


  hur de ska hålla sig vaken för att titta en extra innings baseballmatch
  hur man kan satsa på vinnande häst på din favorit travet
  hur man gör användningen av det Michael Vick tröja
  hur man kan jämföra baseball storheter från olika tidsepoker
  hur man kan kasta kombinationer som Floyd Mayweather
  hur man slår ut Derek Jeter
  hur man kan satsa de exotiska dubbel quiniela på greyhound låtar
  om hästkapplöpning odds
  hur du ha din första MLS spel
  hur man förbereder sig att delta i vår utbildning