boxningsträning råd

boxningsträning råd

Med rötter i många forntida civilisationer, kan boxning anses vara en av världens äldsta sporter. Känd som den söta vetenskap, placerar det två motståndare mot varandra i kampen för att avgöra vem som är bättre man eller kvinna. Utövare deltar i tuffa träningspass för att förbereda sin slagsmål. Att ha en framgångsrik träningsläger är det bästa sättet att bli en bättre fighter

Viktkontroll

En boxer måste kämpa på viktklassen bäst för hans styrka och förmåga. Du måste undvika att skära skadliga mängder av vikt eftersom det kan hämma din förmåga att slåss. Med din tränare, konstruera en närings-och utbildningsplan effektiv för att uppnå dina mål. Om du vill slåss på en vikt klass 10 till 15 pounds lättare än din naturliga vikt måste du börja gå ner i vikt 6-8 veckor innan väger in förlora 2-3 pounds per vecka under den här perioden kan du säkert göra vikt.

Näring spelar en viktig roll i viktkontroll. Du måste konsumera stora mängder fettsnåla kalorier för att hålla dig strömförande under träning. Livsmedel som uppfyller dessa krav är kyckling, fisk, frukt och grönsaker. Dessa produkter kommer också att lägga protein till din diet, som kan bidra till styrka och muskelutveckling. Bygg din kost på fem till sex små måltider varje dag för att hjälpa dig att behålla energin hela dagen.

Konditionsträning

Hjärt uthållighet är en viktig del av boxning. Förbättra din cardio är viktigt eftersom du måste kunna fungera i de senare omgångarna av en kamp. Att kunna överleva din motståndare kan gå långt på vägen mot att vinna kampen. Fighters använda aerob träning rutiner under konditionsträning. Dessa övningar kan du bränna extra kalorier och samtidigt förbättra din uthållighet kapacitet.

Cardio arbetet kan genomföras på olika sätt under hela utbildningen. Vissa fighters ägna sina morgnar för hjärt arbete innan en lunchpaus och arbetar på att bekämpa färdigheter. Bygg din cardio rutiner kring övningar som ger dig möjlighet att arbeta musklerna till utmattning och samtidigt undvika vissa skador. Löpning är en populär metod men kan orsaka skador på knän och höfter. Var noga med att blanda in andra övningar som cykling eller simning för att bygga din cardio hälsa.

Skills Training

Boxning innehåller mycket mer än bara kasta slag. Du måste veta var och när punsch samtidigt försvara dig mot skador. Under träning du behöver för att arbeta med dessa förmågor att bli en bättre fighter. Sparring är vilken metod som används när man kommer fram till en stridsteknik som lämpar sig för nästa match. Ta in sparringpartner som kan imitera stilar av dina motståndare att lära sig att konkurrera med dessa förmågor. Dessutom använder Sparring som ett annat sätt att bygga hjärt genom att arbeta för rundor längre än förordningen händelsen. Annan utbildning utrustning såsom heavybags och påsar hastighet kan tillåta dig att förbättra din slå styrka och noggrannhet.


Relaterade artiklar


hur man spelar quarterback som Drew Brees
hur man deltar i NHL All-Star firande
hur man vinner Lakers biljetter
hur man kan se Stanley Cup-mästerskapet
hur man skapar en "och-1" system college fotboll
Hur man når ideal jockey vikt
hur man gör en knuff forehand i bordtennis
hur du spårar den värsta avslut i MLB
hur man gör stop-motion filmer med WWE actionfigurer
hur man kan förstå de ståndpunkter som en NFL fotboll