skador med hjälm i hockey

skador med hjälm i hockey

Skador är en del av sport som de flesta deltagarna förstår kan hända. Hjälmar används av många idrottslag att skydda huvud, nacke och ansikte. Hockey hjälmar är exempel på skyddsutrustning som har gjort mycket för att sänka procentandelen skador i den fysiska idrotten

Hockey Skador

Även hjälmar har varit framgångsrika i att minska skador i hockey, de är inte ett idiotsäkert sätt att hålla sig helt frisk i sporten.

Hjärnskakningar

Hjärnskakningar uppstå när en spelare tar ett slag mot huvudet eller spelarens huvud träffar isen. Hjälmar kan inte stoppa en hjärnskakning. Alla spelare lider av en hjärnskakning bör omedelbart avbryta sin medverkan.

Sår

Den typ av hockey kan orsaka spelare att få ansikts skärsår och blåmärken. Nedskärningar i huvud och ansikte kan uppstå på grund av kontroller från andra spelare, oavsiktlig kontakt med skridskor eller att träffas av pucken. Visir används också för att ytterligare skydda ögon och ansikte.

trasiga tänder

trasiga tänder är en normal företeelse i hockey. Hjälmar finns att låna som inkluderar en löstagbar språkrör. Detta bidrar till munstycket från att ramla ut under spelets gång.

Andra allvarliga skador

Livshotande skador kan förekomma under hockey. Olyckor har spelare kvar förlamade eller blödning från nedskärningar i nacken. Hjälmar får inte ett fullständigt skydd från ryggmärgsskador, men erbjuder hals vakter för att undvika kontakt med skridskor.


Relaterade artiklar


hur man skapar ett online Super Pool skål fotboll
hur du gör din fru en hockeyfan
hur man hittar information om 2016 Olympiska sommarspelen i Rio de Janeiro, Brasilien
hur man spelar point guard som Chris Paul
hur man gör smörgåsar slutspel bbq
om Los Angeles Kings
hur man köper ett idrottslag
hur du väljer vinnare i ESPN college skål mani
NFL förverkande regler
hur man kan satsa på lång skott i preakness