Hur berätta om en Yankee hatt är giltig

Hur berätta om en Yankee hatt är giltig

Från Babe Ruth till Lou Gehrig, erbjuder New York Yankees basebollag en glänsande historia för spelare och fans. En av de mest framgångsrika sport franchisetagare har Yankees varit i drift i mer än hundra år. Den berömda Yankee-logotypen, med sammankopplade "N" och "Y", är den officiella logotypen för laget. Konstruktionen användes första gången 1909 på uniformer och hattar och skapades 1877 av Louis Tiffany, som ursprungligen gjorde den som en medalj för John McDowell, den första New York polisman för att bli skjuten i raden av tullen. Hattar och andra minnessaker med New York Yankee insignier är populära bland många fans
1.
Titta på logotypen. En tjänsteman New York Yankees hatt kommer att ha samverkande "N" och "Y" bild på framsidan av locket. Speciellt konstruerade hattar från New York Yankees franchise kan ha en annan design, men alla officiella hattar kommer att ha Major League Baseball logo tryckt eller broderad på hatten eller tagg.
2.
Kontrollera färger. Den officiella färger New York Yankees är marinblått och vitt. Spelare bära hatt med dessa färger och Yankee logotyp. Hattar för fans kommer i en regnbåge av färger. Den vit-blå färgskala dominerar stort officiell Yankee hatt mönster.
3.
Undersök etiketten. En riktig hatt har klistermärken och taggar som anger att det är en produkt av Major League Baseball företag. Logotypen kommer återigen att vara på både klistermärken och etiketter fästa på hatten. All annan hatt utan denna identifiering inte kan anses vara giltiga.


Relaterade artiklar


hur man använder tachymeter på ryska klockor
hur man klär sig som Matt Hardy
den genomsnittliga lönen för NFL-spelare
hur man ska gå till MLB baseball All-Star Home Run Derby
hur man utför WWE superstar Shawn Michael’s Sweet Chin Music
vad är NASCAR racing?
hur man får kedja av sjöar park vår utbildning info
Truck Racing regler
hur man blir en NASCAR Featherlite modifierad officiella serien ras
konsten att njuta av en omgång vintage Base Ball