NFL regler som förbjuder Super Bowl tailgating

NFL regler som förbjuder Super Bowl tailgating

Tailgaiting är en tradition på många sportevenemang, med grupper av vänner samlas på parkeringen utanför arenan flera timmar innan spelet börjar. Vid dessa sammankomster, är maten serveras av grill, drinkar och snacks, är spel som sittsäckar och stege boll som spelas, och musik är ofta skrällande. För vissa Super Bowl arenor är dock tailgating inte tillåtet på fastigheten.

Stadium Policy

Policyn angående huruvida tailgating i parkeringsplatser utanför arenan varierar från anläggning till anläggning, och som sådan från Super Bowl till Super Bowl. Super Bowl XLIV på Miamis Sun Life Stadium hade ett förbud mot tailgating på fastigheten. Om du är osäker på om tailgating kommer att vara tillåtet, kontakta en representant för stadion

partier

När ett förbud sätts i kraft under en idrottsarena, den förhindrar tailgating i parkeringsplatser av arenan, men tailgating kan vara tillåtet i närliggande partier. Poliser på Super Bowl XLIV hållit ett vakande öga på obehörig användning av partier, så är det viktigt att se till att du har behörighet att baklucka.

Alkoholhaltiga drycker

När tailgating är tillåten på en fastighet finns det ofta utrymme utfärdats för de juridiska dricka ålder innehav och konsumtion av alkoholhaltiga drycker. Om partiet för spelet är föremål för ett förbud mot tailgating kommer emellertid ett sådant utrymme inte beviljas, och som har en öppen behållare kan leda till böter.

Party Storlek

Ett sätt att förbud kontroll pregame tailgating verksamhet är att sätta en gräns för hur mycket utrymme som en enda part kan ta på parkeringen. Detta innebär att inrättandet av stora strukturer som tält över bord av mat kommer inte att tillåtas.

Öppen eld

De flesta tailgating grupper kommer att innehålla en eller flera grill för att laga mat i timmar innan matchen. Om Super Bowl du deltar har ett förbud mot tailgating, är det möjligt att det kommer att vara en öppen eld förbud, vilket innebär att du inte kommer att tillåtas att tända en grill, och behöver ta med kall mat.

Official Events

Flytta en baklucka bort av stadion egendom till närliggande lokaler kan också vara en svår process. Super Bowl pregame festligheterna ta upp mycket utrymme, och kommer ofta upptar en stor del av det omgivande området runt arenan. Detta är ofta både en orsak bakom begränsa tailgating samt en hindrande faktor i rörliga tailgating.


Relaterade artiklar


hur du spårar golf statistik
av fotboll vadslagning
NBA handelsregler och förordningar
hur du utför ormen chinlock i wrestling
hur du lär din flickvän om fotboll
Hur du ser på Arizona Cardinals online
fri agent regler för baseball
hur man utför WWE kvävas slam flyttar
när var NASCAR uppfunnit?
hur man kan kasta en super Super Bowl parti