Top 10 UFC knockouts

Top 10 UFC knockouts

Ökningen av mixed martial arts har sett sina flaggskepp organisation, Ultimate Fighting Championship, få en framträdande plats till den grad att vara en av de största åskådaren sporterna i världen idag

Trots uppdateringar av regler och förändringar i idrotten för att skydda soldater från allvarliga skador, fortsätter den farliga typen av idrott för att leverera någon brutal och förödande knockouts.

Medan de stridande "minnen kan vara oklar, vissa knockouts är för svårt för fansen att glömma.

Chuck Liddell vs. Randy Couture

Dessa två krigare uppfyllt för andra gången på UFC 52. Liddell var ute efter hämnd efter Couture hade slagit honom på TKO under deras första möte. Ett stort overhand rätt golvad Couture innan Liddell färdiga honom på marken.

Anderson Silva Vs. Rich Franklin

I oktober 2006 på UFC 64, visade Anderson Silva alla hur farlig han var var med brutalt förstöra Franklin med flera knän i ansiktet, som skickade honom kraschar på duken.

Rich Franklin Vs. Nate Quarry

På UFC 56, utmanas virtuella okänd utmanare Nate Quarry den obesegrade mästaren Rich Franklin. Kampen fick aldrig förbi den första omgången som Franklin hit stenbrott med en vildsint punsch och satte ljus ut bara 3 minuter in i kampen.

Gabriel Gonzaga vs. Mirko Crocop

UFC 70 i april 2007 var skådeplatsen för en stor upprörd som stigande stjärna Crocop var oväntat mobbad från början av Gabriel Gonzaga. Som 2-minuters märke närmade ronden, smällde Gonzaga en hög höger spark i sidan av Crocop huvud och lämnade den kroatiska skrynklade på duken.

Rashad Evans Vs. Chuck Liddell

Dessa två träffades under den viktigaste händelsen i UFC 88 i september 2008. Som Liddell flyttade in för en andra omgång angrepp, slet en ond overhand rätt från Evans i "The Iceman's" hakan och blev knockad kallt.

Gary Goodridge Vs. Paul Herrera

Ett av de snabbaste och mest brutala knockouts i UFC historia, större och mer kraftfulla Goodridge drog Herrera till marken, håller fast "krucifixet" för att fånga motståndarens armar, sedan utlöste en störtflod av armbågarna för att slå Herrera ut efter bara 14 sekunder.

Dan Henderson vs. Michael Bisping

På UFC 100 i juli 202C en kör fejd mellan dessa två fighters avgjordes i kontroversiella sätt.

Ett stort rätt krok från Henderson i den andra omgången slog ut Bisping och skickade honom till duken. Henderson följde upp med ett fallande krok till det omedvetna Bisping innan domaren kunde stoppa kampen. Trots kontroverser, knockout punch i sig var definitivt en av de mest minnesvärda under 2009.

Fedor Emelianenko Vs. Andrei Arlovski

Som regerande mästare, var Fedor inte förväntas ha mycket besvär att behålla sin titel mot Arlovski. Men vid 6 fot 4 inches, var Arlovski mer än en handfull och hans snabbhet och snabba nävar hade Fedor på bakre foten för att inleda steg. Som mästare var Inträngd i ett hörn och skakat, var en upprörd på korten, tills de tabeller plötsligt vände. Som Arlovski lanserade sig själv i luften för att anfalla, en söt rätt krok från Fedor anslutna perfekt och tappade utmanaren som ett ton tegelstenar.

Mike Russow Vs. Todd Duffee

Todd Duffee hade obesegrad före mötet Russow på UFC 114 och såg ut att vara på väg mot en poäng seger efter att ha dominerat öppnande omgångarna av kampen. Dock jagade Russow sedan alla på sängen-ingen mer än Duffee-som ett tungt just knackade Duffee ut kyla och slutade kampen i den tredje omgången

Matt Hughes Vs. . Carlos Newton

I november 2001 hände det första TV-dubbel knockout i UFC historia på UFC 34.

I den andra omgången var Hughes fångad i en triangel choke som Newton och försökt motverka den genom att lyfta Hughes, innan smäller honom tillbaka ner för att bryta ned. När de båda drabbade duken, var de två fighters ute kylan. Domaren kontrollerade Newton, som var ute och gav kampen för att Hughes.


Relaterade artiklar


hur man spelar bilkö som Adrian Peterson
av fotboll vadslagning
hur man ska leva med en Steelers fläkt
hur handeln begagnade golfklubbor
historia Monacos Grand Prix
Soldier Field information
om New Jersey Devils
hur de ska hålla i farleden som Vijay Singh
hur man äter hälsosamt på NHL hockey spel
hur man kommer in WWE tävlingar