Varför tillåter NASCAR en bil för att driva en annan?

Varför tillåter NASCAR en bil för att driva en annan?

Under 2010 racing säsongen får NASCAR-förare för att utföra en teknik som kallas "bump utarbetande," där föraren aggressivt gupp, eller knuffar, i tävlingsbilen framför honom att hålla takten genom en tur. NASCAR tidigare hade förbjudit bruket av gupp utarbetandet av säkerhetsskäl

Bakgrund

I april 202C förare Carl Edwards och Brad Keselowski var inblandade i en allvarlig krasch på Talladega Superspeedway i Alabama. I mitten av en bula redaktionella försök, låst förarnas bilar ihop och kraschade in fångsten staketet och skadade flera fläktar. NASCAR president Mike Helton sedan slagit fast att stöta redaktionella inte skulle vara tillåtet.

Utvecklingen

I januari 2010 beslutade NASCAR att lätta på reglerna mot knölen redaktionella efter många fans och förare klagade att reglerna hade ont konkurrenskraften för lopp. Helton uppmuntras förare att vara mer aggressiv.

Fördelar

I biltävlingar, formuleringen är en teknik där två åkare nära anpassa att minska effekten av vind och bidra till att upprätthålla hastigheten, särskilt genom varv. Bump formuleringen är mer aggressiv och farlig som 2009 års incident mellan Edwards och Keselowski visar, men det gör det lättare för förarna att passera och för lopp att bli mer konkurrenskraftiga.


Relaterade artiklar


hur man kan njuta av NFL slutspelet som en icke-fotbollsälskare
hur handikapp flera vinthund spår samtidigt
NFL regler om fria agenter
hur korrekt vinka ett Steelers fruktansvärd handduk
sportevenemang i närheten Mesquite, Texas
historia White Sox tröjor
hur du köper New York Mets biljetter
hur man talar till en Yankees fläkt
hur man kan satsa de över i college fotboll
hur man beräknar arean av en kulle