den genomsnittliga lönen för en NFL kicker

den genomsnittliga lönen för en NFL kicker

NFL kicker Matt Stover sade beskriver sitt jobb, "Som jag ser på en kicker är att vi är sniper. Vi är killen som sitter i borsten för tre, fyra dagar väntar på sin chans --- sparka field goal eller ta ut den allmänna eller vad det tar. " För denna förmåga, är NFL kickers bra betalt

Du behöver:. .
Nål
Tråd.
Brev stenciler.
Antal stenciler.
Prydnadssaker.

Lön

NFL kickers få en grundlön som är förstärkt genom att underteckna och andra bonusar. Från och med 1994 års säsong var lönetak genomföras av ligan för att förhindra att rika lag från att anställa alla de bästa spelarna och att hantera kostnaderna för samtliga lag. I säsongen 2010, var att locket bort när NFL-laget ägarna beslutat att avsluta sitt kollektivavtal med spelarnas fackförening. Framtida löner för alla aktörer, inklusive kickers, kan komma att påverkas av denna förändring.

2009 Grundlönen Ranges

Grundlönerna variera. Enligt USA Today, hade två NFL kickers den högsta grundlön i 2009 års säsong av $ 2. 483. 000: Michael Koenen i Atlanta Falcons och Shayne Graham i Cincinnati Bengals. Fem kickers hade den lägsta grundlön på $ 310. 000.

Genomsnittlig Grundlönen

Den 67 kickers om 2009 NFL tjänstgöringslistor hade sammanlagt bas löner $ 70. 425. 780, i genomsnitt $ 1. 051. 131, enligt USA Today.


Relaterade artiklar


hur de ska följa college Olympiska sporter
hur man får wwe logotyper
uk hästkapplöpning verktyg
ringette spel för barn
kalv fastspänningssytemet Roping händelser i Texas
Hur samlar jag kungligheter bollar vadd praktiken?
om Arizona Diamondbacks
knology park fakta
cricket beteende fakta
iraq fotboll fakta