florida rodeo föreningar

florida rodeo föreningar

Du behöver:

Rodeo föreningar är oftast ideella organisationer som främjar Rodeos som ett sätt att samhällsbyggande, ungdom anrikning och upprätthålla en kulturell arv. Många föreningar sponsor faktiska Rodeos liksom lokala projekt service eller andra program. I Florida, rodeo föreningar tjäna hela stadsdelar, ungdomar och gay och lesbisk gemenskap. Genom dem kan medlemmarna volontär i deras stad och lära sig att rida en tjur också.

Homestead Rodeo Association

Från och med början av 1950-talet, är Homestead Rodeo Association sydligaste rodeo i USA. Det ger rodeo tävlingar samt främjar rodeo, hästaktiviteter och ungdomar egenmakt. Svarta hingsten Literacy Project tillhandahåller häst-relaterade böcker till första klass elever tar hästar till grundskola och organiserar över 900 förstaklassare att besöka föreningens arena.Föreningen arbetar med Sankey Rodeo Skolan, som lär barbacka ridning, tjur ridning och andra färdigheter rodeo. Vissa Sankey studenter gör i Homestead årliga mästerskap rodeo. Även i en årlig Rodeo Queen tävling unga kvinnor fond-raise för organisationen. Vinnaren är den som säljer flest biljetter i samhället

Florida Gay Rodeo Association

Florida Rodeo Gay Association är en icke vinstdrivande tillstånd avsnitt i den internationella Gay Rodeo Association. Medlemmar förbinder sig frivilligt arbete och insamlingar att berika föreningen och gay och lesbisk samfundet i stort. De tror att fira västerländska kulturarv, som enligt organisationen har historiskt sett varit emot av alla personer.Under 2009 FGRA inledde sin årliga Rodeo, Sunshine Stampede. Från och med 2010 för kostnaderna för medverkan var $ 15 per dag eller $ 25 för både lördag och söndag. Under Sunshine Stampede upprätthåller FGRA en strikt policy om djurskydd under utbildningen och rodeo. Under hela året medlemmar delta också i sociala och samhällsbyggande aktiviteter som julfester, träffa-ups på barer och, under 2010, en karibisk kryssning.

Central Florida Rodeo Association

Established in 2010, Central Florida Rodeo Föreningen fokuserar på att främja rodeo verksamhet till ungdomar i centrala Florida. Genom rodeo, barn upprätthålla ett kulturarv, lära sig att interagera med sina djur och få team-building färdigheter. Ungefär månatligen CFRA ordnar en öppen rodeo för alla att delta. Rodeos med prispengar är endast öppna för CFRA medlemmar. Från och med 2010 var medlemsavgifterna $ 40 per ungdom.


Relaterade artiklar


hur man kan hyra en häst jockey
hur man kan måla fasader i vinylplast
information om Willie Mays
hur man kan satsa på British Open
Hur du ser på baseball med en pojkvän
hur du väljer och rulla som Dwight Howard
hur man får en autograf från en professionell golfspelare
om st.
hur man startar vågen vid Kentucky Derby
hur man startar vågen på en NHL match