hur du anpassar din egen singlet

hur du anpassar din egen singlet

Stöd ditt favoritlag är en stor sak för en fläkt att göra. Många fans väljer att bära lagets singlet eller skapa egna som ett sätt att visa sitt stöd. Med uppfinningen av Internet, det finns många nätbutiker som låter dig skräddarsy din egen singlet. Du kan även beställa laget singlet och anpassa den i ditt eget hem. Du kan lägga till ditt eget namn, favorit nummer och andra prydnadssaker som du vill

Du behöver:. .
Needle
Tråd.
Brev stenciler.
Antal stenciler.
Prydnadssaker.


1.
Anpassa din brottning singlet online på hemsidan undertröjor. Denna webbplats erbjuder ett brett utbud av stilar för dig att välja mellan i både vuxna och ungdomar storlekar. Först måste du välja din singlet stil, då kan du klicka på färgval. Du kan välja färg på kroppen av singlet, skär sida, plus färg på namn och nummer. Med hjälp av webbplatsen kan du instruera företaget att lägga till din favorit nummer och ditt förnamn eller efternamn på baksidan av singlet.
2.
Välj som logotyper och emblem du kommer att vilja ha på din singlet. Oftast kan du skicka in din specialitet patchar eller logotyper direkt till företaget och få dem ut på singlet. Denna process kommer att kräva ytterligare tid innan du får ditt färdiga singlet. Var noga med att inkludera exakta anvisningar om placering av logotyper eller emblem så att de ser hur du vill ha dem.
3.
Köp ett linne i en butik nära dig. Kontrollera att det är exakt färg och storlek för att passa din kropp. Ta bokstaven stenciler och placera dem på baksidan av singlet att redogöra för ditt namn. Med hjälp av en nål och tråd, försiktigt sy bokstäverna på plats. En dubbel söm skulle vara ett bättre val för att säkra brev och hindra dem från att komma bort under tvättningen av singlet. Sedan kan du placera det nummer du har valt på baksidan och framsidan av singlet. Igen, med en dubbel söm, sy numren på plats på singlet. Du kan också få kreativ och sy en särskild grupp patch eller logotyp på singlet. Lokal konst och hantverk butiker kommer ofta bära wrestling-relaterade prydnadssaker. Du kan fästa dessa på singlet också.


Relaterade artiklar


hur man skapar en basketboll konsol
hur man kör aggressivt som Jeff Gordon
hur man delta i en University of Maryland fotbollsmatch
hästkapplöpning händelser i Brittiska
hur man får ett jobb med NBA
nbdl genomsnittlig lön
hur man skall avgöra sittplatser priser för en arena
NASCAR Sprint Cup motor regler
Hur du ser på NFL på TV gratis
hur man driver en vinkling som Wes Welker