hur du synkroniserar en radio med en tv

hur du synkroniserar en radio med en tv

Sportentusiaster föredrar ofta radio till TV kommentar. Tyvärr radiosändningar är nästan alltid sekunder före och detta kan visa sig vara irriterande. Det finns tre sätt att synkronisera din radio och TV. Programvara, en radio försening enhet eller en digital videoinspelning (DVR) med paus kapacitet
1.
Ladda ner den kostnadsfria Radiodelay program från DaanSystems. Det är en enkel program som utformats speciellt för att fördröja ljudet från radion och synkronisera den till en TV-sändning. Anslut en radio till datorns ljudkort ingången, ställ in antal sekunder att fördröja signalen och trycker på play-knappen. Radiodelay arbetar också med ljud tagna från ett installerat TV-kortet.
2.
Köp en radioenhet sändning dröjsmål såsom DelayPlay eller SportSyncRadio från WGN. Ställ in enhetens skjutreglaget till ett nummer och radiosignalen kommer att spela genom enheten vid försenad takt. DelayPlay måste anslutas mellan en stereo receiver och högtalare, medan SportSyncRadio har en inbyggd högtalare.
3.
Använd en DVR att spela in TV-sändningen. Spela det sändning och vänta på en händelse att inträffa som enkelt kan synkroniseras med radion. Till exempel, pausa DVR på en fotbollsmatch är öppna avspark. Hitta en online ström på radiosändningarna. Spela bäcken och återaktivera DVR vid lämpligt tillfälle.


Relaterade artiklar


hur man ska utföra Cobra kopplingen i wrestling
hur man håller poäng under en baseballmatch
om NFL Players Association
hur man spelar golf som michelle wie
hur fritiden satsa på hästkapplöpning.
enkla instruktioner för att spela cricket
hur man blir en Harlem globetrotter
nbdl genomsnittlig lön
basket jersey förordningar
hur du köper San Diego Padres biljetter