hur man beräknar Solheim Cup poäng

hur man beräknar Solheim Cup poäng

Solheim Cup gropar de bästa kvinnliga golfspelarna från Förenta staterna mot de bästa kvinnliga golfspelarna från Europa i en tävling som hålls vartannat år. Spelare tävlar i en rad matcher, inklusive matcher mellan par av spelare från varje lag och en-mot-en matcher mellan medlemmar i varje lag. För att göra Solheim Cup-laget, måste golfare tjäna poäng att spela i turneringar i två år innan Cup hålls, att förvärva Solheim Cup poäng

Beräkna Europeiska Player Points LET Händelser


1.
Klassificera typ av händelse. Händelser delas in i tre konsoler, händelser med en löneskatt mindre än u20AC 750. 000, händelser med en löneskatt mer än än u20AC 750. 000 och stora företagen.
2.
Award 20 poäng för en första- plats finish, 12 poäng till andra och 9 poäng till tredje plats, med 1 poäng mindre för varje position ner till 2 poäng för en 10: e plats finish för europeiska spelare i turneringar med lönelistor mindre än u20AC 750. 000.
3 .
Award 30 poäng för en första-plats, 18 poäng till andra och 13. 5 poäng på tredje plats, med 1,5 punkt mindre på varje position ner till 3 poäng för en 10-plats finish för europeiska spelare i turneringar med löne mer än u20AC 750. 000.
4.
Award 40 poäng för en första-plats, 30 poäng till andra och 20 poäng till tredje plats, 18 poäng för fjärde plats, med 1 poäng mindre per anställning ned till 1 poäng för en 20:e plats finish för europeiska spelare i stora turneringar.
5.
Multiplicera samtliga poäng, i vanliga händelser eller stora företagen, med 1. 5 Evenemanget äger rum i samma kalenderår som Solheim Cup att punkterna används för att kvalificera sig för.

Beräkning USA Player Points LPGA Händelser


1.

Award 40 Solheim poäng till vinnaren av varje US LPGA händelse om de är amerikanska.
2.
ut 20 Solheim pekar på tvåan i varje amerikanska LPGA-händelse om de är amerikanska.
3.
Award 1 poäng mindre för varje steg de slutliga leaderboarden tills 20: e plats, där 2 poäng, för varje spelare som är amerikanska.
4.
Dubbel pekar alla värden delas ut vid en händelse om det är en stor händelse.
5.
Multiplicera samtliga poäng, i vanliga händelser eller stora företagen, med 1,5 Evenemanget äger rum i samma kalenderår som Solheim Cup att punkterna används för att kvalificera sig för.


Relaterade artiklar


proffsboxning klassificeringar
hur man köper huvudbonad
hur man hyra en takterrass för Cubs spelet
hur man får souvenirer från spelare på vår utbildning
hur du köper Chicago White Sox biljetter
hur man startar en professionell boxning karriär
hur man ska gå till en Oklahoma State fotbollsmatch
hur man läser schemat våren utbildning
racingbanor i östra Texas
Hur man säljer Red Sox biljetter