hur man bygger en grusväg cykellopp

hur man bygger en grusväg cykellopp

Bygga en grusväg cykellopp kräver vissa särskilt utrymme. Dessutom kan lokala zonindelningen begränsningar tillåter inte att bygga och använda ett spår, bör du kontrollera med kommunens riktlinjer avseende på konstruktion och användning av ett spår. Storleken på spåret beror på vilken typ av smuts cyklar som kommer att tävlade. Mindre cyklar kräver mindre hopp, särskilt om banan är utformad för barn. Förutsatt vuxna ridning fullstora smuts cyklar kommer att vara den främsta användarna av den låten, ska banan vara utformad för att vara säker men ändå utmanande.

Du behöver:
4WD bulldozer
. Spadar.
Smuts.
Sprayfärg.


1.
Design spåret. Bestäm arean (längd x bredd), där spåret kommer att vara inhägnade. Om endast en eller två ryttare kommer att rida banan samtidigt, så kan bredden på banan vara mindre. Fler ryttare behöver mer utrymme. En ryttare kräver en bredd på minst 10 meter på sig att säkert rida, varje ytterligare förare bör ha ytterligare 5 meter. Forskning andra låtar du har ridit. Bestäm vad du tyckte bäst om dessa spår och införa dessa mönster i ditt spår. Spåret ska ha flera hopp som gör att ryttaren att säkert landa. Ta inte med mer hopp på bekostnad av ryttare säkerhet. Maximera mängden utnyttjade utrymme.
2.
Rensa ut spårområdet. Ta ut några träd, buskar eller hinder som kommer att hindra en ryttare. Markera en antydan av banan på marken med sprayfärg. Walk spåret flera gånger inbillar du var rida den. Fråga dig själv om spåret är säker och om det finns tillräckligt utrymme för att landa efter hopp. Justera spårkonstruktion om det behövs.
3.
Hyr en bulldozer. En liten bulldozer med 4WD kommer att göra jobbet gå mycket snabbare. Även om en låt kan konstrueras med hjälp helt enkelt skovlar, med hjälp av bulldozer för att skjuta eller utföra högar av smuts på platser där hopp kommer att vara är mer effektivt. Använd hissen eller chefen för bulldozern för att klappa ner hopp och kompakt dem på plats. Ett spår ska ha hopp av varierande höjder. Använd skyfflar efteråt för att jämna ut hopp. Testa spåret och gör justeringar baserat på skjutsen erfarenhet.


Relaterade artiklar


reglerna för PGA Masters
Hur NCAA slutspelet rankningen systemet att fungera?
hur man spelar point guard som Steve Nash
hur man får redo för lite fotboll
hur de ska följa hästkapplöpning på Monmouth tävlingsbanor
Pittsburgh Steeler tatuering idéer
historien om Steelers fotboll
hur man lär sig fotboll online
hur du väljer ett vinnande Trifecta i hästkapplöpning
hur man rusa ut Adrian Peterson