hur man inspektera rören med svartkrut kanoner

hur man inspektera rören med svartkrut kanoner

Kontroll röret av en svart pulver kanon före användning håller dig säker och hindra någon från att skadas eller dödas. Uppmärksamma några detaljer kan tillåta dig att snabbt och säkert inspektera röret av en svart pulver kanon. Då kommer du att kunna tryggt använda kanonen för antingen levande eld demonstrationer eller rekonstruktioner

Du behöver:.
Cannon mask
. Ficklampa.
Läderhandskar.
2 personer.


1.
Garantera att kanonen är obelastad. Detta är nödvändigt innan en tub kan inspekteras.
2.
Undersök utsidan av kanonen på alla sidor, att göra vissa att det inte finns några synliga sprickor. Om det finns sprickor av något slag synliga på utsidan av röret är det en fara att använda och behöver repareras.
3.
Ram masken (en lång trä cylinder med en järn spole med två punkter på slutet) ner hålet på kanonen framifrån, vrida det från sida till sida när du trycker in den i kanon. Om masken fångsterna helst innan slutet av kanonen röret kan det finnas en intern spricka som gör röret farligt att använda.
4.
Stäng lufthålet på baksidan av kanonen med tummen i läderhandskar.
5.
Ge ficklampa för att en vän. Med tummen fortfarande stänga ventilen hål, har din vän lysa med ficklampan ner hålet i kanon för att leta efter några synliga sprickor. Röret bör vara släta utan sprickor synliga.
6.
Öppna ventilationshål och har någon titta igenom den för att se till att de kan se ljuset från ficklampan. Om inte, då pipan är blockerad av något någonstans och det är farlig att använda.
7.
Shine ficklampan ner ventilationshål och har någon titta ner i hålet i kanon för att se om de ser ljuset i slutet av kanoner. Om det inte finns något ljus då det finns ett problem runt anus hålet och kanonen är farlig att använda.

Tips och varningar


 • Tveka inte att fördubbla-eller triple-check varje steg. Vid hantering av sprängämnen och kanoner, bättre säker än ledsen.


 • Relaterade artiklar


  hur man förbereder för NFL utkast
  hur man rusa ut Adrian Peterson
  skillnaden mellan domaren och domaren
  om havskatt jordbruk
  hur man deltar i en rodeo
  hur man gör en NBA jublande tecken
  om San Jose Sharks
  hur man får kedja av sjöar park vår utbildning info
  Minor League Baseball regler
  hur man läser försvar som Peyton Manning