hur man kan äga en NFL fotboll

hur man kan äga en NFL fotboll

År 1920 George Halas köpte den första National Football League-laget, Chicago Bears, för $ 100. Idag samma lag beräknas vara värt mer än en miljard dollar av tidningen Forbes. NFL ägare följa en strikt uppsättning regler som är utformade för att skydda League från företagens ägare, att hålla de flesta av laget som ägs av privatpersoner. Processen för att köpa en NFL franchise är lång, men inte mer komplicerat än att köpa något annat företag
1.
Hitta NFL inköp möjligheter. Det är inte alltid NFL franchise team tillgängliga. Styra ägandet av ett lag uppstår inte så ofta. För att köpa en kontrollerande ägande måste du köpa den största andelen av laget och det måste vara minst 30%. Att vara ägare utan en kontrollerande andel enklare, eftersom så lite som 1% av ett lag kan köpas. Delägarskap möjligheter tenderar att uppstå oftare.
2.
Undersök tillgängliga team. Varje år Forbes sammanställer en lista över varje lag finansiella ställningar. Det omfattar intäkter, kostnader, lokaler och övergripande varumärke. Detta är ett bra ställe att börja. När man tittar på flera miljoner dollar investering som denna, är det också bra att söka råd av professionell investeringsverksamhet rådgivare.
3.
Bud i laget. Efter att ha undersökt laget har du en god uppfattning om marknadsvärdet på den del du söker. Ägaren kan acceptera eller avvisa budet, eller göra en räknare erbjudande. Denna process kan ta flera omgångar innan dig och den nuvarande ägaren nå ett pris som du kan enas om.
4.
Ta ditt bud till det andra laget ägare. NFL kräver en omröstning från alla ägare av alla de andra lagen innan en försäljning kan ske. Även när köparen och säljaren är överens om försäljning ägarna kan rösta för att stoppa transaktionen av någon anledning. De kan också rösta för att tillåta försäljning att fortsätta.
5.
Slutföra försäljningen. Efter att ha fått tillstånd från ägarna, det är en enkel fråga om att överföra pengar och fått titeln av ägandet.

Tips och varningar


 • Det höga priset på NFL lag innebär att även en 1% av aktierna i ägandet kan ta upp till en $ 18. 000. 000 prislapp. Det är viktigt att använda alla de yrkesmässiga resurser behövs för att skydda en investering av den storleken. Välj en advokat samt en investering rådgivare som du kan lita på.


 • Relaterade artiklar


  hur du köper Chicago White Sox biljetter
  hur du köper äkta tröjor college fotboll
  hur man kan satsa på lång skott i preakness
  hur man hanterar motgångar som Eli Manning
  roll domaren
  kvarn boll regler
  hur man kan njuta en baseballmatch
  Wimbledon tennis information
  hur att delta i Big 12 längdskidåkning mästerskapet
  hur man får ett billigt flyg till basketmatcher