hur man startar en grupp racerbil

hur man startar en grupp racerbil

Automotive racing kräver mer än bara en snabb bil och veta hur man sätter järnet. För att bilda ett framgångsrikt team racerbil, kommer du att behöva rekrytera ett antal olika racing experter och finansiärer. Lyckad tävling bilförarna hela team av bil yrkesverksamma och företagssponsring bakom dem innan de någonsin gör ett varv runt banan

Du behöver:. .
Bil
Driver.
Mekaniker.
Mekaniker assistenter.
Sponsring.
Verktyg.
Skyddsutrustning.
Olika racing redskap.


1.
Rekrytera dina drivrutiner. Föraren, eller förare, beroende på hur många fordon du tänker använda för att konkurrera och hur många olika racing divisioner du vill tävla i, är den viktigaste delen av ditt team. Du bör leta efter duktiga förare med tillräckligt tidigare racing erfarenhet för att få en viss grad av namn erkännande. Din ideala Drivrutinen bör vara personlig och beter sig som en professionell, på och utanför banan. Du vill att dina förare att vara kunnig bakom ratten och bekväma att spendera tid att prata med fans och främja sponsorer när han inte är racing.Det bästa stället att hitta drivrutiner racerbil är på banan, men du kan också försöka att lägga upp en annons i biltävlingar entusiast tidningar eller websida klassificeras avsnitt. Du måste kunna erbjuda din drivrutin konkurrenskraftig lön, industri exponering och lova honom kvalitet utrustning och besättning. De mer erfarna förare vill kompenseras för att du kan dra nytta av länkning med deras namn och rykte.Beroende på var du är racing och divisionerna du tävlar i, drivrutinen kan behöva ett särskilt tillstånd eller certifiering innan de får tävla.
2.
Inköp och anpassa tävlingsbilar. Din racerbilar måste optimeras för att dina drivrutiner för att få bästa resultat, så får tågförarinmatning samtidigt bygga och anpassa fordon. Plan för att ha mer än en bil, du behöver backup bilen i händelse av olycka eller mekaniskt fel före eller under loppetBeroende på vilken typ av. racing du gör, kan du antingen bygga en bil från grunden med en byggsats eller en vanlig bil och sedan göra ändringar eller kan du köpa en färdig att tävla fordon från ett annat race bil team eller en bil butik som specialiserat sig på specialanpassade byggnad racing fordon. The Race Car Sales webbplats anger en rad olika typer av race bilar till salu och en ny ras team kan komma på banan snabbare om bilen är redan race-redo. Ras bilar har oftast större motorer, speciella däck och har haft prestationshöjande medel såsom lustgas installerats i bilarna.
3.
Rekrytera dina support personal. Du behöver en erfaren mekaniker som är van att hantera racerbilar och är beredd att resa med din racingteam och hantera eventuella problem som uppstår. Den mekaniker måste ha flera assistenter som kan byta däck, göra mindre reparationer och hjälpa honom med större uppgifter.Du kan hitta potentiella besättningsmedlemmar av reklam ditt jobb att öppna och rekrytera på lokal mekaniker skolor. Ungefär som erfarna förare, kommer väl utbildad och erfaren mekaniker och deras stödpersonal räknar med att kompenseras ekonomiskt bra för sin tid och ansträngning. Du bör också vara beredd att lämna din mekaniker samt hans besättning med alla förnödenheter och verktyg de behöver för att göra sitt jobb.
4.
Rekrytera sponsring. Sponsorer är de människor och företag som tillhandahåller pengar, utrustning och andra olika petitesser i utbyte för dig att främja sin verksamhet eller produkter.Sponsring kan kraftigt minska den ekonomiska bördan av att stödja din ras team. Sponsorer är en av de viktigaste skälen du vill hitta en erfaren, personlig chaufför. Sponsorer är mer benägna att vara generös med förare och team ras som gör sponsrade produkter och företag ser bra ut, även om laget inte vinner loppet.Du bör vara beredd att marknadsföra din teamet starkt för att locka sponsorer. Marknadsföring vanligen ingår att ha ett team webbplats, vilket ger laget intervjuer och gör framträdanden för att interagera med fans.
5.
Namn ditt team och plocka ut några slagord som du vill använda. Dina sponsorer kan ha något att säga i detta, beroende på hur mycket stöd ditt lag blir från dem.Om du betalar dina förare och besättning, måste du lagligt skapa ett företag att gå med lagets namn. Du bör tillämpas med skattemyndigheten för federala antal anställda identifiering och kanske vill överväga utgör en LLC bolag hysa dina personliga tillgångar från förluster, skulder eller skador i samband med racing team.
6.

Köp alla nödvändiga förnödenheter och utrustning, inklusive verktyg, redskap, en RV eller annan plats för dina förare och team att bo på under tävlingarna, en lastbil och släpvagn för att dra din ras bil och allt annat du kan tänkas behöva för den specifika uppdelningen av racing att du anger.När du har monterat ditt lag och köpt din utrustning, kommer du vara redo att tävla.

tips och varningar


 • Racing bilar är farliga. Endast yrkesverksamma bör engagera fordonsindustrin racing.


 • Relaterade artiklar


  om PGA Tour schema
  hur man kan satsa på Belmont insatser genom alla hästkapplöpning
  hur man beter sig på ett proffs golfturnering
  hur man kan kasta djup som Drew Brees
  Pocono 500 regler
  hur värd en måndag party kväll fotboll
  hur man delta i en University of Michigan basketmatch
  regler för Houston djur show & Rodeo
  hästkapplöpning händelser i Brittiska
  europeisk rugby turer