hur man vinner pengar på tävlingarna

hur man vinner pengar på tävlingarna

Vinna pengar på tävlingarna gör en resa på låten en härlig dag ute. För människor beredda att satsa stora pengar, att välja rätt häst och tjäna pengar är viktigt. Medan det finns inte en magisk formel för att nå framgång, forskning och analys innan betting på tävlingarna kan öka chanserna att vinna. Att förstå hur man kan studera form är nyckeln till detta
1
studieform Innan något spel. . Leta efter hästar som vunnit tävlingar eller avslutande väl nyligen. Kontrollera avståndet en häst är klar bakom en vinnare. Finishing sjätte i en lång tävling men bara ett fåtal meter bakom vinnaren kan tyda på ett bra resultat. Också titta på formen av jockey och hur väl tränare har gjort.
2.
Kontrollera hur hästen har gjort vid denna kurs eller kör på samma avstånd som tidigare. Hästar lär känna och gillar särskilt spår och devisen "hästar för kurser" bör inte avfärdas. Detsamma gäller avstånd. Hästar hitta ett avstånd som de gillar och det är vettigt att stödja en häst som har varit framgångsrik på samma avstånd som tidigare.
3.
Tänk på vädret och markförhållanden. Många hästar har en preferens för gott eller tungt och du bör undvika för en häst inte anpassad till förhållandena.
4.
Håll ett öga på marknaden. Om en häst pris börjar falla snabbt det visar att mycket pengar är satsade på den. Detta antyder att mer erfarna spelare eller insiders industrin får kännedom om att en häst är i form och har utarbetats för denna typ av låt.

Tips och varningar


 • Shop runt för bästa odds som är tillgängliga. Använd Internet jämförelse webbplatser som Sportus om du satsar online eller prova olika bookmakers på banan för bästa pris.
 • Håll dig till din budget. Spendera inte pengar du inte har råd att förlora jaga spel som har misslyckats.
 • gå undan med en vinst om du vinner. Låt dig inte frestas att plaska dina vinster på skoj. Det är också bäst att hålla en klar i huvudet samtidigt plocka hästar och spara drinkar i baren till senare under dagen.


 • Relaterade artiklar


  hur förklarar hockey till barn
  regler i NFL
  Hur du ser viking spel i Arizona
  hur man dechiffrera NASCAR fikonspråk
  hur NFL utkast fungerar
  hur Juke som LaDainian Tomlinson
  regler för en Aussie fotbollsmatch
  Hur handikapp jag Breeders ’Cup?
  om Boston Bruins
  tips om täcker NFL fotbollsmatcher