logi på Kansas Speedway

logi på Kansas Speedway

Kansas Speedway är en 1,5 kilometer tri-oval med 15 graders banking i sitt varv ligger i Kansas City. Kansas Speedway ägs av International Speedway Corporation och är värd för NASCAR Sprint Cup Series och Izod IndyCar Series

Chateau Avalon

Chateau Avalon är ett exklusivt hotell som ligger 25 miles från Kansas City International Airport och en miles från Kansas Speedway. Det erbjuder bekvämligheter som gratis DVD och en pendelbuss på helgerna till Village West shopping-och nöjescentrum.

Hampton Inn

Dessutom ligger en kilometer från Kansas Speedway är Hampton Inn. Denna placering har 76 rum och bekvämligheter som gratis dagstidningar och en kaffebryggare i varje rum. Det finns också på plats fitnesscenter. Andra kedjor hotell i närområdet omfatta Holiday Inn Express, Comfort Inn, Days Inn, Courtyard by Marriott och Super 8 Motel.

Great Wolf Lodge

För den äventyrlige, och dem som väcker barn på tävlingshelg, Stora Wolf Lodge erbjuder bekvämligheter för både vuxna och barn. Oavsett om det är jumbo badtunnor, gym eller vattenland komplett med en lazy river, det finns mycket att göra när du inte på banan.


Relaterade artiklar


hur man skriver en biografi om en NFL-spelare
om hockey mål
hur man caddy på en professionell nivå
när passerar klockan börjar för ett inkommande basket?
seattle sjöman fakta
om freestyle simning
Vilka är de olika racerbil organisationer?
Hur man väljer en baseball team för att stödja
hur du väljer rätt tröja för spel dag
hur gatan brottas