skål spel aktiviteter för Phoenix, Arizona

skål spel aktiviteter för Phoenix, Arizona

The Bowl Championship Series (BCS), ett system för undersökningar och rankningar som beslutar ett college fotbollslaget rankning, avgör vilka två lag kommer att kollidera i Phoenix, Arizona, i Tostitos BCS National Championship. Spelet är värd i början av januari vid University of Phoenix Stadium i Glendale. Phoenix spelar också värd för Fiesta Bowl, som hölls på nyårsdagen, skrovlig Big tolv mästaren mot en annan BCS motståndare. Medan spel är höjdpunkten på college fotboll säsongen, är en serie av evenemang som planeras runt dem för att underhålla fansen som gjort pilgrimsfärden.

Fiesta Bowl Million Dollar Hole-in-One

En dollar, en skott. Det är kostnaden för en chans att vinna $ 1 miljon årliga Fiesta Bowl Million Dollar Hole-in-One sponsras av Fox Sports Arizona. Varje år till tusentals golfare radas upp på Arizona Biltmore Golf Club ta en chans till en gång-i-a-lifetime skott. Den 10-dagars evenemang, vanligtvis i november, fördelar en organisation som stödjer brandmän och poliser.

Honeywell Fiesta Bowl Aerospace Challenge

Aerospace Challenge är en akademisk evenemang för studenter från femte till åttonde betyg. Händelsen utmaningar Arizona studenter att utarbeta en plan och skapa en modell för en bas på månen. Deltagande lag ge muntliga presentationer och svarar på frågor som en del av bedömningen. Det vinnande laget tilldelas en resa till Houston Johnson Space Center. Evenemanget sker i regel i december.

Fiesta Bowl Virvel-Pom-Cheer och Flag VM

I december varje år kommer en tryout hållas för att avgöra vem som kommer att vara i Fiesta Bowl Parade Unit. Evenemanget är öppet för alla studenter, från grundskola till gymnasiet. En avgift tas ut för varje anmälan. Händelser vid mästerskapet inkluderar flaggan och dans, POM och hejar och virvel. 2010 års evenemang kommer att hållas på Sunnyslope High School i Phoenix.

Fort McDowell Fiesta Bowl Parade

Från och med 1970, är den årliga Fort McDowell Fiesta Bowl Parade hölls den nyårsafton i centrala Phoenix. Glittrande flöten, enorma ballonger och musik gör detta till en av landets bästa parader. Evenemanget är gratis, men begränsad biljetter kan köpas för reserverade läktarens sittplatser. Kommer tidigt som utrymmet längs sträckan fyller snabbt. Ta med vatten, mat, stolar och varma kläder eftersom morgnarna blir cool. Festligheterna kick off på 11 och pågå fram till sen eftermiddag.

College Football's största parti

För dem som älskar gammal tradition av tailgating är denna årliga pre-game part ett måste. Festligheterna som äger rum innan BCS mästerskapen, hålls i Glendale Youth Sports Complex. Band kommer att skrällande sånger skolan kampen kommer cheerleaders vara snurrande högt i luften, kommer grillar att förkolning alla typer av kött, och tävlingar och spel kommer att hållas under eftermiddagen. Partiet är planerad från 12:30 till 17:00.


Relaterade artiklar


hur man ska fastställa en fantasi ligan quarterback
hur man utför WWE superstar Stone Cold Steve Austin’s "stone cold Stunner"
hur man får NFL-spel på min dator
Georgia Dome sittplatser information
tidiga NASCAR historia
historia Yankee Stadium
om NFL utkast
hur du kör aggressivt som Adrian Peterson
hur man håna som Triple H
hur man marknadsför en mindre ligor team i ett Major League stad