professionell baseball spel

professionell baseball spel

Bara att erkänna redan ! En av de bästa delarna av gå en professionell baseball spel är att titta på all action på den stora skärmen. Om du är en av de extroverts ropa för dina fem minuter i rampljuset , är detta guiden för dig

Du behöver :
biljetter till en match
. avslöjande kläder och /eller organ färg .
söt unge .
tecken .
rytm .
.
.
 mmmm , kanske inte .
TiVo.
 


1 .
Köp biljetter sittgrupper där kameror finns i regel . Överallt längs baslinjen är ett primtal sittplatser för att få din mugg upp på skärmen .
2 .
Klänning att imponera i färger hemmalaget . För damer , lågt skuren grimmor och shorts bytet ge dig ett försprång . För killar är en målad i ansiktet och /eller bröstet bättre än genomsnittet kulskydd och tee .
3 .
Ta ett bedårande barn med dig , helst med en logotyp eller maskot målade på sina kind . Sätt en liten flagga i handen eller rita en logotyp på deras Sippy kopp .
4 .
Gör en skylt . Om du skickligt referens sändning Stationsbeteckningen , kan du göra ännu bästa sändningstid.
5 .
Dance när du hör musik , även om det bara är någons mobiltelefon ringer . Tänk överdrivna versioner av Shakira eller Elaine från Seinfeld . Eller så kan du välja att gå old school med en funkig Roger Rabbit eller Cabbage Patch .
6 .
slutligen göra en stor röv av dig själv att försöka fånga en foul boll . Välta stolar , spilla din drink , eller ännu bättre, rycka bort den från en äldre person eller barn . Extra poäng för att fånga en boll i spel .
 

tips och varningar


 

  • Om du går tidigt på säsongen och vid dåligt väder när närvaro är lågt, även en genomsnittlig person har en större chans att göra skärmen.
  • Den allmänna tumregel för att göra den stora skärmen är extremt varmt , . söt , eller knasiga
  • Glöm inte att TIVO spelet i fall du i TV .


Relaterade artiklar


hur man väljer ett kikarsikte för ditt jaktgevär
Hur våtdräkter arbete?
om älgjakten fördelar för livsmiljöer
woodsball tips för nybörjare
professionell baseball spel
hur man filé en Gädda - perfekt