Hur man väljer ett läger ugn

Hur man väljer ett läger ugn

Att välja en bra läger ugn kan bara lockar familjen att hålla camping, så är det viktigt att veta vad du vill och vad du behöver. Holländska ugnar är de vanligaste, men kan ta lite underhåll och förberedelser. Andra lägereldar fungera ungefär som en ugn hemma, men är dyrare

Du behöver:.
Katalog av lägret ugnar
. Tillgång till Internet.

Välja A Camp Ugn


1.
Bestäm hur mycket du är villig att packa längs camping och kraven utrymme du har. Holländska ugnar och träkol tar mycket mindre plats än propan tankar och en rad och ugn kombination. Kolla Chuckwagon Supply online eller andra kataloger läger leverera för en titt på vad som finns tillgängligt.
2.
Överväga att välja en ugn som du redan vet hur man laga mat med. Vissa läger ugnar fungerar ungefär som en vanlig ugn, men verkar på propan istället för naturgas. Holländska ugnar kräver ett annorlunda sätt att laga mat.
3.
Välj en högkvalitativ spis, oavsett om de köps nya eller begagnade. Om det är en holländsk ugn, se till att det inte finns någon rost på insidan, och att metallen är lika tjock runt om. Se också till att locket sitter på toppen av den holländska ugnen väl.

Om att välja ett urval och ugn kombination, se till att metallen är tålig och i takt vid köp. Se till att gasen inte läcker, driver olika ljus, och ugnen på rätt sätt.
4.
Väg alternativ som är billigast. A Camp Chef sortimentet och ugn kombination nya kostar ca $ 300 plus propan kostnader för bränslet. En gjutjärn holländsk ugn kommer att kosta allt från $ 40 till $ 200 för en 12-tums, 8-qt. ugn.

holländska ugnar kommer att vara mycket mer kostnadseffektivt, men bara en sak kan tillagas åt gången. För att göra en hel måltid, kommer du att behöva två eller tre nederländska ugnar och kol för dem alla.

Priserna kan hittas i kataloger eller från tillverkarna.

tips och varningar


 • nödvändiga underhållet för ugnen du köper så att när du behöver det, är det redo att gå. Använder den varje par månader är ett bra sätt att se till att det stannar i funktionsdugligt skick.
 • holländska ugnar är särskilt populära eftersom de är isolerade för att hålla värmen, och koka långsammare. Nederländska ugnar gör det mycket svårare att bränna mat, och det tar mindre bränsle för att hålla maten varm.
 • Om du köper en holländsk ugn, se till att krydda med olja så att den inte rostar.


 • Relaterade artiklar


  djur fångstmetoder tekniker
  hur man kan fånga abborre enkelt
  hur man odlar mat tomter för vilda djur
  stege golf förordningar
  hummerfisket metod
  hur du kan få ut duraflame stockar
  campingförnödenheter packning checklista
  baitcaster tips
  hur man filé en Gädda - perfekt
  hur man väljer karp fiskeredskap för karp fiske