New River fiskeguider

New River fiskeguider

Planera en fiskeresa till New River i sydvästra Virginia är som att planera en resa i det förflutna. Den äldsta flodsystemet på kontinenten i Nordamerika, med ursprung som två strömmar i North Carolina's Blue Ridge Mountains, sprawls omkring 160 miles i Virginia och erbjuder några av de bästa fiskeplatserna i staten. Guidade turer finns tillgängliga upp och ner längs floden systemet, så för en rolig och händelserik resa, du vill åka runt

Navigera i New River

Flowing från söder till norr (en märklig egenskap hos denna gamla floden), erbjuder New River en blandning av snabbt strömmande klass II och III forsar som det kannor ner genom höga klippor, djupa klyftor och lata lägenheter perfekta för float fiske och Motorbåt. The New River rinner genom fem län i Virginia-Grayson, Carroll, Pulaski, Montgomery och Giles-innan den töms i Bluestone sjö i södra West Virginia

Fiske i New River

Denna flod, som sägs. rival James och Rappahannock floder som bästa fiskeplatser i Virginia, stöder ett brett utbud av sötvatten ädelfisk. Fast vatten på platser skjuter med stora outcroppings av berg gör New River en perfekt livsmiljö för smallmouth bas. Många sportfiskare dras till dessa vatten i jakt på smallmouth, largemouth, rock och tre andra arter av bas. Du kan även hitta arter av malar, gös, abborre och Sunfish. Statligt poster för muskellunge, smallmouth bas och gula abborre har dragits från New River. I låglandet, kan du hitta långsamma sträckor av den gamla floden. Som ni lättjefullt glida förbi lummiga Virginia skogsmark, åkrar tobak och rester av forntida indiska byar kan du testa fiskelyckan för rock bas, Flathead och kanal havskatt och gös.

Outfitters Abound

Du kan lätt hitta utbildade guider längs New River Valley-området. När du planerar en guidad flyta resa ner denna historiska flod, kanske du vill börja med att utforska några av de priser och tjänster som erbjuds av några av de största och erfarna guider i länen som ingår i New River regionen.

i Pembroke, Virginia, i hjärtat av Blue Ridge Mountains, ca en timme nordväst om Roanoke, erbjuder Tangent Outfitters halvdag och heldag fisketurer och två dagars camping utflykter. Sportfiskare kan pröva lyckan från antingen ett självlänsande flotte eller en Drift båt. Priserna börjar på $ 400 per båt för två fiskare, och Tangent får tillgång till mer än 100 miles av fiskevatten.

New River Angler erbjuder guidade turer flyta fiske för $ 375 per båt för två fiskare. New River Smallmouth Adventures specialiserar sig på smallmouth fiske. Båda är också i Pembroke och erbjuder en blandning av flottören och kanot fiske äventyr. Alla dessa Outfitters kräver att du tar med eget spö och ta itu med, men de kommer att hitta den perfekta platser för fisk du vill kroken.

I Floyd County, Virginia, en av de största guider är fet Creek Outfitters. För en hel dag kan två fiskare spinn-eller fly-fisk för $ 400. Guiderna för fet Creek Outfitters är regelbundna talarna vid fiske visar i Virginia och Charlotte, North Carolina, och är mycket uppskattad av de många fiskare som har dragit smallmouth, öring och Muskie från New River och Claytor Lake. Logen och fiske butik på Greasy Creek är Floyd, Virginia, en liten stad i Blue Ridge Mountains, ca 40 miles norr om Roanoke.

Outfitters kommer med stor meriter och omdömen, och annonsera år i tjänst för sportfiskare besöker New River Valley, i hjärtat av Blue Ridge. Många andra Outfitters och guidade turer också finns tillgängliga, så det bästa råd är att välja den terräng du vill fiska och vilken typ av fisk du vill fånga och plocka ett prisläge. Chansen att du kommer hitta en guidad fisketur med något av de respekterade Outfitters listade här, men tänk på dina egna mål innan ett slutligt val.


Relaterade artiklar


hur man fiskar med konstgjorda beten
hur man gör en dålig Måns botten utkastare
glasfiber reparationsteknik för båtar
Vilka är de material som används för att göra rullskridskor?
hur man fiskar i kallt väder
information om fågeln trä storkarna
hur man gör en stor karp bete med omedelbar potatis
tips på skoterleden spänning
hur att rigga en lina med en Bobber
hur kan man få den perfekta "Nightcrawler"