användning av bakpulver till rent vatten flaskor

användning av bakpulver till rent vatten flaskor

Över tid kan en vattenflaska förvärva en lukt som gör dricksvatten obehagliga. Sköljning din vattenflaska nattliga och låta den lufttorka kommer att förhindra att detta händer, men ibland måste du ge flaskan en bra rengöring. Använda bakpulver, i kombination med ett annat hushåll ingrediens, kommer att rensa din flaska på nolltid

Om bakpulver

bakpulver, även känd som natriumbikarbonat, rengör din vattenflaska genom att absorbera lukt, dess milt slipande egenskaper också försiktigt skura insidan av ditt vatten flaska. Bakpulver är inte giftig och inte skadar plasten i din flaska även med upprepad användning. Det är billigt och lätt tillgänglig i livsmedelsbutiker.

Tvätt flaskan

Bered en lösning för att rengöra flaskan. Placera en tesked bakpulver direkt i vattenflaskan och fylla flaskan med vatten. Tillsätt två eller tre droppar rakt blekmedel. Bleach är en kraftfull desinfektionsmedel som kommer att sanera på flaska, du behöver inte mycket alls. Var försiktig att inte överanvända den här produkten som en överdriven användning kan göra dig sjuk. Att sanera regelbundet flaskan, gör en lösning av en tesked blekmedel och en liter vatten och lagra lösningen under diskbänken där det kommer att vara klar för användning när du behöver det. Denna metod bidrar till att säkerställa en säker blekmedel för vatten förhållande.

Cap vattenflaskan, skaka den väl och sedan fixed den och låt den stå över natten. På morgonen, häll ut rengöringsvätska och skölj flaskan väl. Det bör vara ren och klar för användning.

Förebyggande vård av din vattenflaska

Skölj flaska varje kväll. Låta flaskan sitta med locket på gör det möjligt att plocka upp lukter. Detta gäller särskilt om du ofta lägger till pulver, citronklyftor eller andra aromer till din buteljerat vatten. Köp en flaska pensel på en stormarknad för att regelbundet ge flaskan en lätt skurning och förhindra lukt från att fastna i plast eller metall. Också tvätta locket ibland, inklusive trådar, som ofta försummas vid rengöring.


Relaterade artiklar


Du kan använda vanliga fiskelina på en flugfiske rulle?
hur du håller dina fötter torra medan vandring
hur man blir bättre biljard spelare
hur man installerar båt säten
planer för en hemmagjord fältkökets
hur man förebygger yttre problem motorbränsle
paintball pistol tips
professionell jaktguide information
information om bergsklättring skor
nödförfaranden för brand