hemlagad levande fällor

hemlagad levande fällor

Även om många djur kan se söta och gosiga, de kan göra en olägenhet av sig själva genom att få in soporna eller sparas hundmat, inträngning i gräsmattor och att bostaden under hus. Djurlivet kan ha loppor och kan bära sjukdomen på din fastighet. Sådana större djur som tvättbjörnar och skunkar kan vara farligt för dina husdjur. Många husägare försöka fånga dessa djur och släppa dem långt borta från sin egendom

Förbered din fälla

Förbered det område som du vill använda för att fånga ett djur. Konsekvent lämna ut livsmedel på ett ställe så att djuret vänjer sig matas där och kommer tillbaka varje kväll. Om de tycker att området är chanserna goda att djuret inte kommer att märka när du ändrar den lite med din fälla. Skruva fast en krok i mitten av insidan av en stor trälåda i vad som blir taket. Detta kommer att trumman i din fälla. Kontrollera att du använder en låda som är tillräckligt stor för vad djuret du fångstmetoder att lätt passa in.

Set Your Trap

Lägg en bit plywood på marken på den plats du har lämnat mat och använda en pinne eller stolpe för att stötta upp ena sidan av lådan över plywood. När lådan faller bör det falla på plywood, att ge dig en fjärde sida och fälla djuret. Se till att sätta fällan på en plats som är lätt tillgängliga-du måste lätt kunna hantera och lyft fällan efter att djuret i den. Det finns tillräckligt utrymme under läppen i lådan för djuret att komma in, och för dig att nå in och bete fällan. Knyt ett snöre till vad behandla du använder för att bete fällan. Se till att du knyter maten ordentligt. Om djuret blir maten lös, kommer den att kunna stjäla maten utan att utlösa fällan. Kör den andra sidan av strängen genom kroken, upphäva behandla över marken och drar i snöret hårt, tills behandla avbryts nära taket. Det bör vara tillräckligt hög att djuret kan nå den, utan måste dra ner för att äta den. Knyt den andra sidan av strängen till basen på ditt USB-minne.

Trap Animal

Lämna fälla du har angett och inte närma sig området för ett par nätter. Det kommer att ta tid för den "mänskliga" lukt avta nog för att djuret börjar komma runt igen. Så småningom, om djuret kommer in och sliter i den behandling, din sträng att rycka den sticker ut från under lådan och djuret kommer att klämmas. Vänd på ruta över, hålla plywood på plats. Öppna aldrig mottagaren på grund fångade djurets blir rädd och mycket sannolikt att bita eller klo dig. Ta djuret till en förplanerad förvaringsplatsen eller utsläpp destination eller ring djurliv kontroll eller ett professionellt företag som är vana att hantera djur. Bygga en live fälla innebär att du kan behandla djuren humant även om de är vilda.


Relaterade artiklar


hur man bygger i trä paintball bunkrar
barn lägerverksamhet
hur man kan stoppa korrosion på båten kabeldragning
standardregler för dart
hur man bygger ett downhill cykel
underhåll för Daiwa haspelrulle
hur man fixar en husbil förtält
hur man spelar ärt pool
Hur man väljer en jakt båge som passar
tips om matlagning för camping