hur dike bilen och pendla via cykel

hur dike bilen och pendla via cykel

För några månader sedan bestämde jag mig för att jag ville sluta köra till jobbet och börja rida en cykel att pendla. Jag sa till min fru om vad jag ville göra och hon sa att om jag kunde åta sig att rida 3 dagar i veckan hon kommer ok om jag spendera ungefär $ 600 på en ny Trek cykel. Nedan följer en steg för steg om hur jag gjort detta till en verklighet. När jag först bestämde sig för att pendla till arbetet var jag bara kommer att rida för att arbeta 3 dagar i veckan, det var för 3 månader sedan och jag rider varje dag till jobbet. Jag får ungefär 380 miles per månad och älskar varje kilometer
1
En rätt cykel är ett måste, en Walmart speciell inte kommer att klippa det. Min pendla är 8 miles till arbetet och 9 miles hem, jag vill inte ta livet av mig med en billig cykel. Jag gick till vandringen affär här i Tucson och hittade en röd Trek 7,3 FX hybrid cykel. Detta är en väg cykel med platt handtag, större däck och en större ram. Jag ville få en roadie, men jag ville inte tvingas att vara böjd över varje dag på min pendla.
2.
Min första oro var om jag skjuts till jobbet kommer jag att bli riktigt svettig och jag egentligen inte vill åka i en knapp ned skjorta och byxor. Vad jag finner fungera bäst är att få ett paket pakt, inte stora och inte små. Jag lägger min klänning skor, lägga mig byxor fint, och köpte några "skrynkelfritt" dress shirts och placerade dem tätt i min väska. Jag gillar att få arbeta i minst 10 minuter tidigt så jag kan städa och byta
3
pendla till arbetet är ett åtagande. . Första prestandaförbättringar som jag fick var en uppsättning av clipless peddles. Clipless peddles kommer att ta en hel del stress från knäna och ger dig mycket mer kraft att gå uppför en backe. Bara en varning finns en inlärningskurva med dessa peddles, jag föll 3 gånger i en två veckors tid. Detta är verkligen pinsamt när man bara falla rätt över på en livligt trafikerad vägkorsning, men i det långa loppet de är värda det. Dessutom måste du få lite skor som fungerar med din nya peddles.
4.
Nästa förbättring som jag köper är en uppsättning av klipp på aero barer. Detta gör att du kan få fart på delar där du känner dig bekväm böjd över. När jag träffade cykeln bad jag använda dessa barer och jag BORTA!
5.
Det sista som jag köpte till min cykel är strålkastare och bakljus. Detta är viktigt om du cyklar på morgonen när solen inte är helt upp ännu.
6.
Se till att du kolla vädret kvällen innan och på morgonen din pendla. Så att du kan förbereda vad du ska bära.
7.
Mitt sista tips är att du kommer ihåg att Cyklister är utsatta, så se till att du bär ett visst skydd och se till att föraren kan se dig. Detta innebär en hjälm och ljus. De flesta cykel butik hjälmar kommer att ok, så länge de är monterade på rätt sätt. Det sista du behöver är att ha skid-locket flip off huvudet när du möter-anläggning i asfalten.

Tips och varningar


 • bära Helment snälla.


 • Relaterade artiklar


  hur man bedömer avståndet vid fotografering
  hemlagad hängmattor
  vad är en pistol snäpplock?
  hur har en alaska äventyr utan skada få
  hur man laga mat i en reflektor ugn
  hur man bygger en grund blind ur naturen
  hur man väljer rätt kajak längd
  hemlagad fiske kärror
  Hur man skärper en fickkniv med keramisk pinne
  hur du väljer rätt färg solglasögon lins för fiske