hur huden Bullfrog

hur huden Bullfrog

Vissa människor anser bullfrogs en äcklig val för kvällsmat, men för dem av oss som vet bättre, det är en delikatess. De flesta fångar grodor på natten med en spotlight och en spelning, eller någon bara använda sina bara händer. Hursomhelst, smakar de fortfarande läcker och i denna artikel kommer jag berätta hur du huden dem
1
. . Gör en liten skåra där grodlår möta magen eller där bak möter benen. Oavsett vilken fungerar för dig är bra. Du kan antingen använda sax eller en havskatt Skinner att göra skåran.
2.
ta bort skalet. Med havskatt skinners, ta den lösa huden på skåran och dra huden mot fötterna medan tag i övre delen av Bullfrog med motsatt hand.
3.
Skär av fötterna. Efter att dra i huden så långt ner som möjligt (det kommer ibland rip off på fötterna), avbröt fötter med en sax.
4.
Skär grodan i hälften där ben möter kroppen. Använd din sax och separata grodan från resten av kroppen genom att skära den i två halvor. Du bör lämnas med vackra vita kött.
5.
Skölja ur det. När du har flådde Bullfrog, tvätta bort det och antingen frysa den eller kasta den i fett och gör dig redo att äta det.

Tips och varningar


 • Vissa människor att hålla ryggen att steka också. Du skal bara skinnet av samma som du gjorde för benen och skär av huvudet.


 • Relaterade artiklar


  biljardbord regler
  hur man ska vandra med barn
  hur man ska gå genom lera utan att bli smutsig
  alaska fisk & lagar vilt
  hur man skall avgöra din draglängd för bågskytte
  hur man köper en begagnad biljardbord
  skillnader i rullager blad
  Vad är inlines gjorda av?
  hur du tar bort orenheter från metall
  paintball pistol skador