hur man använder sockerrör poler

hur man använder sockerrör poler

Innan modern framsteg inom fiske utrustning, som används människor att njuta av enkelheten hos en fisk knapra raden av en käpp stav. Och medan modern fiskeutrustning kan vara fler än dessa fiskespön i det förgångna, är bambu-baserade pol enkel och lätt att använda, särskilt när fiskemöjligheterna en lugn damm eller en sjö där små fiskar lurar. I en artikel nyligen i "vilt och fisk", fiskeexpert, Keith Sutton tyder på att sockerrör pol fisket är särskilt väl lämpad för crappie (se referens 1). Men oavsett vilken typ av fisk du försöker fånga, kan sockerrör stolpar användas och uppskattas av fiskare i alla åldrar och kunskapsnivåer.

Du behöver:
Cane pol
. Fiskelina (nylon).
Bobber.
Sänke.
Hook.
Bete.

Vägt Line Cane Fiske


1.
Säkert knyta din linje nylon fiske till toppen av din sockerrör pol. Linjen bör inte vara längre än din käpp pol, eller du kanske har problem med gjutning linjen.
2.
Knyt en fiskekrok till slutet av nylon linjen. Det bästa alternativet för sockerrör pol fiske är en krok för mindre fiskar.
3.
Säkert binda ett lod strax ovanför kroken.
4.
Sätt bete på din säkrade krok. Betet som du använder beror på vilken fisk du försöker fånga. Till exempel är promelas och shiners väl lämpad för sockerrör-polig fiske, men du kan även använda syntetiska agn.
5.
Släpp linje i vattnet. Eftersom linjen är vägda, kommer det att släppa helt enkelt ner i närheten av där du fiskar. När du ser din linje flytta, eller du känner ett lätt ryck på din käpp pole, mest sannolikt att du har fångat en fisk. Det är dags för dig att nu sakta dra din linje (för hand) mot vattenytan.

Surface Cane Pole Fiske


1.
Upprepa steg 1, 2 och 3 från Vägt Line Cane Fiske.
2.

Höj sockerrör stolpen något bakom huvudet och kastade linan i vattnet. Eftersom det inte finns någon Bobber, kork eller vikt, är det du försöker sikta på där du tycker att en fisk kan vara. Agnade krok kommer flyta på vattenytan, och ditt mål är att försöka lura fisken till betet eftersom det flyter på ytan.
3.
I denna metod kommer du förmodligen se när en fisk tar betet. Om du inte ser det, då vet du att din linje kommer plötsligt dopp under vattenytan. Det är dags för dig att nu sakta dra din linje (för hand) mot ytan.

Cork eller Bobber Cane Pole Fiske


1.
Upprepa steg 1 och 2 från Vägt Line Cane Fiske.
2.
Knyt en kork eller Bobber till slutet av raden ovanför fiskekrok. En kork flyter lika bra som en Bobber, så valet av vilka du använder är helt upp till dig.
3.
Sätt bete på din säkrade krok. Betet som du använder beror på dina personliga preferenser eller vilken fisk du siktar på att fånga. Promelas, shiners och syrsor är väl lämpade för sockerrör pole fiske, men du kan även använda syntetiska agn.
4.
Höj sockerrör stolpen något bakom huvudet och kastade linan i vattnet . När du ser din linje flytta eller din Bobber eller kork doppa snabbt under vattenytan, har de flesta som du fångat en fisk. Det är dags för dig att nu sakta dra din linje (för hand) mot ytan.


Relaterade artiklar


bygga ett läger dusch
utrustning som behövs för att spela paintball
hur man åker rullskridskor för nybörjare
regler för tetherball
hur man gör pilbågar & pilar från pinnar
hur man fiskar för saltvatten bas
hur man gör ett spö flugfiske
hur man bygger en ram mountainbike
woodsball tips för nybörjare
hur man ska vandra med barn