hur man använder trä snöskor

hur man använder trä snöskor

Du kan välja att köpa traditionella träbåtar snöskor av olika anledningar som inkluderar deras stil, hantverk eller hur tyst den är. Men för dem vintern människor besatta av lugn, muskel drivs friluftsliv, trä snöskor är vägen att gå. De är traditionellt gjorda av norra vita askan och är lika hållbart som aluminium, och inte fylla med vatten som kan frysa och lägga vikt. Dessutom kan aluminiumrör bara böjas i en eller två figurer så det finns färre alternativ form med aluminium eller metall skor. Många av de mindre moderna aluminium snöskor är dåligt utformade och kastar snö upp din rygg med varje steg. För den renaste, eller traditionalist, handgjorda trä snöskor är rätt sätt att resa i Winter Wonderland

Du behöver:. .
Trä Snöskor
Massor av snö.
God fysisk kondition.
.


1.
Välj PRYDNAD eller snörning.
I de flesta moderna snöskor har en solid PRYDNAD av nylon eller plast, trä snöskor oftast har en vävd yta eller snörning.
Det material som används för trä-snösko snörning möjliggör val. Neoprengummi är den mest populära materialet. Det är mycket slitstarkt och nästan oförstörbar. Om hållbarhet är din önskan i ryggen landet väljer neopren. För ren snygg, välj trä snöskor med dölja snörning. En kompromiss mellan utseende och hållbarhet är nylon snörning.
2.
Välj den stil eller form.
Trä snöskor erbjuda fler stilar för olika förhållanden. Det finns tre grundmodeller: Huron, Ojibwa och Bear Paw. Den Huron formen är som en tår med en lång svans som pekar mot baksidan . . Denna stil är all-purpose, och svansen är utformad för att avsiktligt ge lite dra i bak för att hjälpa till att lyfta tån av skon ur snön med varje steg du tar.

Min personliga favorit av bockad ångade aska är Ojibwa snöskor. Det är tillverkat av två stycken böjda trä och pekar i både fram-och baksidan. Den spetsig tå kan lätt glida mellan stammarna av växter, och lyft snön upp framför dig att göra rakt fram lätt resa, medan svansen har samma funktion som i Huron skon.
Bear Paw skor är ovala, med ingen svans alls. De är bredare än någon av de andra två stilarna. Denna konstruktion gör att de flesta universella tillämpningen av snöskor. Det används för promenader där du kommer att vara omgiven av tät skog. I denna typ av situation svansen av skon är helt enkelt ett irritationsmoment snarare än ett stöd.
3.
Walking med trä snöskor.

Snö skoning är relativt lätt. Vanligen inom en timme efter att en person tar på sig snöskor för första gången, de är hemma på dem. Anledningen till detta är att vanliga promenader och snöskovandring i huvudsak de samma.
När du promenerar på trottoaren, är hälen bara något som tas upp, men i snöskor steg hälen höjs mycket högre. För att föra tillbaka fot framåt, hålla fötterna långt ifrån varandra. Den bakre foten bör komma med en framåt och utflyttning, precis tillräckligt för att klara den andra ankeln. När båda snöskor är på snön, den bakre smala delen av främre skon och den stora främre delen av bakre skon ska rymmas nära varandra, men inte röra.


Relaterade artiklar


hur du lägger luta olja i en Mercury utombordare
hur man märker ett spår till rådjur stå
hur reparera en lucka gummi kajak täcka
hur man fiskar i Banff National Park i Kanada
hur man fixar en husbil förtält
hur man bygger en ski rack
dykning certifiering
hur man fiskar med konstgjorda beten
hur man gör majs deg bete karp fiske
hemmagjord hopfällbar camping avföring