hur man åter klä din båt

hur man åter klä din båt

! Så åter klädsel din gamla båt klädsel för mindre

Du behöver:
Innan du börjar måste du samla en uppsättning enkla verktyg
.   Dessa är en långskaftad skruvmejsel, tång, zip-lock påsar, en markör och om möjligt, en effekt skruvmejsel vilket kommer att påskynda th.


1.
Första steget är att ta bort platser från båten. Detta gör att du får mer utrymme att ta bort höljet senare. Börja med att först ta bort alla hårdvara som bifogas varje plats till båten. Det är där makten skruvmejseln kommer väl till pass!
2.
När maskinvaran är avlägsnas från sätet och placera dem i en av säckarna zip-lås och märk den för just den stolen. Detta kommer att säkerställa att du kommer inte att förlora något och göra det lättare att sätta sätena bak och säkerställa en bra passform.
3.
Nu när sätena alla kopplas bort från båten, ta bort dem och flytta dem till en plats som ger dig gott om utrymme att arbeta. Det är en bra idé att ha några fel, bi, Spider och geting spray runt att ta hand om de varelser som har gjort era platser deras hem.
4.
Nästa, demontera sätena, t. ex. sittdyna, ryggstöd och alla andra som omfattas bitar.
5.
När sätena demonteras, är nästa steg att ta bort höljet från bitarna. Använda tång och skruvmejsel, bort luckor se till att inte orsaka alltför stor skada dem. Den rekommenderade metoden att är att sätta in långskaftad skruvmejsel under sömmen och helt enkelt lyfta klammer ur ramen.
6.
När alla i skinn har tagits bort, helt enkelt samla ihop dem, se till att du har dem alla, vika och placera dem i lådan.
7.
När du har alla dina gamla klädsel delar säkras i rutan. Posta dem till Copycat Covers Inc, 3416 Shader Road, Orlando, Florida 32. 808 för dem att på nytt fram i ditt nya färger och stilar.

Tips och varningar


 • Skicka ett mail eller besök http://www. copycatcovers. com innan du drar din gamla klädsel delar från just din båt.
 • Skicka din gamla klädsel delar med tracking nummer och alltid ringa vår personal för att låta dem veta att du skickar in din gamla delar.


 • Relaterade artiklar


  hur roller skate (frammåt)
  hur du hittar ditt första geocache
  hemlagad john båtar
  tips för fiske efter stör
  hur man installerar en kajak roder kit
  hur man identifierar fisk salt vatten
  hur man demonterar en RV toalett
  Vad betyder siffrorna på en GPS betyder?
  Officiella regler för hillbilly golf
  hur du ställer och hämta en båt ankare