hur man bygger en bra smuts ramp

hur man bygger en bra smuts ramp

Dirt ramper är användbara för hoppning cyklar, motorcyklar och till och med go-kart. Att bygga en stabil, bra smuts rampen kan göras av vem som helst med lite uppfinningsrikedom. Många ramp byggare kommer att använda en bulldozer och grävmaskin, är det dock möjligt att bygga en solid smuts ramp för hand

Du behöver:. .
Shovel
2-av-4-tums timmer.
Lastbil med matjord.


1.
Bygg två trianglar från 2-av-4-tums timmer med basen 3 meter lång och på sidorna 5 meter lång. Använd en 4-fots längd av 2-av-4-tums virke i kontakt varje trianglar tillsammans i hörnen.
2.
Placera rampen ramen i det område som du har valt för hoppa. Se till att området är fritt från hinder och smuts i starten och landningen områden är väl packas ner. Stake ramen på plats med en 2-fotdel av 2-av-4-tums timmer och sedan fylla ramen med jord. Packa mer jord runt ramen och helt täcka veden.
3.
Använd skyffel för att forma det "ansikte" på rampen (det område som du kommer att starta från) så att det är jämn och fri från gupp. Packa ner en väg som leder till lanseringen området med spade och sedan inspektera landningsområdet och se till att ta bort stenar och andra ojämnheter med spade.

tips och varningar


 • Natural smuts hopp kan göras genom att bara använda en befintlig kulle eller liten kulle för att bilda den viktigaste delen av hoppa och sedan forma ansiktet och landningszoner med en spade.


 • Relaterade artiklar


  var man kan köpa girly fall pool cue
  tekniker på vildsvin
  hur reparera en glasfiber komposit kanot
  vad är skillnaden mellan lyckträff & flundra?
  hur man skapar en gps sjö karta
  hur man gör pilbågar & pilar från pinnar
  hur man gör en kajak rack
  säkerhetsutrustning för simning
  officiell biljardbord regler
  solenergi matlagning