hur man bygger en utomhus vedeldning eld grop

hur man bygger en utomhus vedeldning eld grop

En brand grop är ett sätt att innehålla en brasa och förbli säkra i vildmarken. En grop hjälper till att generera större brand i uppvärmning och matlagning, samtidigt som lätt släcka och sanering. Om det inte finns en eldstad eller grop som redan finns på campingen kan man lätt konstrueras

Du behöver:. .
Rake eller kvast
Spade.


1.
Bedöma campingen för att hitta den bästa platsen för din eld. Elden ska vara 15 meter bort från närmaste buske, träd, gren, tält eller andra brandfarliga objekt. Välj en nivå område som är långt från någon eventuell brandfara.
2.
Rengör området. Skräp såsom kvistar och barr kan lätt fatta eld från att blåsa glöd. Använd en kratta eller en kvast att städa upp. Grundligt ta bort alla objekt, inklusive duff, som är nedbrutet naturlig fråga att ser bedrägligt som smuts.
3.
Gräv dig grop i mitten av den fria halvan. Gör ett cirkulärt hål ca 2 till 3 meter i diameter. Gräv ner ungefär en fot i marken.
4.
Placera stenar längs kanten av eldstaden. Använd stora stenar för att omringa grop och sedan fylla i områdena mellan stenarna med mindre stenar eller smuts.
5.
Förbereda området. Fyll flera liter vatten och hålla den i närheten av din eld grop. Förvara ved 10 fot från elden och på vindsidan. När du har grävt din depå och beredda området, är du redo att tända brasan.

Tips och varningar


 • Kontrollera med skogvaktare före bygga en brand pit eller brand. Begränsningar kan förbjuda bränder, och det är ditt ansvar att följa restriktionerna.


 • Relaterade artiklar


  camping på Jersey Shore
  hur man väljer ett kort samtal vass gås
  vinter naturaktiviteter
  hur man väljer ett survival kit
  hur reparera en mountainbike
  vad gör flod utter äta?
  hur man får den bästa körsträcka från din utombordsmotor
  Evinrude kol rengöring
  Hur många kalorier bränner cykling
  hur du ställer in två rum stuga tält