hur man får haze av gelcoat

hur man får haze av gelcoat

Gelcoat ger en skyddande barriär på båtar, att förebygga skador eller läckage i skrovet. Precis som alla material som utsätts för slitage, kommer att gelcoat börjar blekna med tiden. Långvarig exponering för solljus kan orsaka gelcoaten att förvärva en dimmig lager, som förstör utseendet på båten och kan leda till försämring av gelcoat själv. Använda rätt verktyg hjälper dig att upprätthålla skönhet och effektivitet gelcoaten

Du behöver:
skyddshandskar och skyddsglasögon
. Wet sander.
Gel-coat polish och sealer.
Handhållna polermaskin.
Microfiber pad.
Luddfri trasa.


1.
Ta på skyddshandskar och skyddsglasögon.
2.
Wet-sand den dimmiga ytan av gelcoat. Börja med fint slippapper, vidare till grövre korn om det är nödvändigt att ta bort diset
3
Applicera gel-coat polish och sealer för ett snyggare utseende och skyddande barriär. . . Använd en microfiber pad för mindre delar, en omloppstid handhållen polermaskin för större projekt. Om du använder två olika produkter, så att lacket torka helt innan du applicerar fogmassan.
4.
Buff gelcoat med luddfri trasa för att avlägsna överflödigt tätningsmedel och ger glans.

tips och varningar


 • En planslip kommer att ge bästa resultat, eftersom den cirkulära rörelsen är mindre benägna att lämna ränder eller så mycket tryck att det kommer att skada gelcoat.
 • gelcoat polska och sealer finns på båtliv specialbutiker och vissa järnaffärer. Vissa produkter kommer att innehålla både polish och sealer.
 • alltid skyddshandskar och skyddsglasögon när du arbetar med elverktyg.
 • Var noga med att inte sand för mycket på ett ställe, eller att för mycket tryck vid slipning, eftersom du kan skada den skyddande gelcoat.


 • Relaterade artiklar


  den bästa kajaken för nybörjare
  den typ av livsmedel för camping
  hur man startar upp ett sötvatten fiskeredskap fält
  hydraulisk kontra elektrisk vinsch
  hur man gör snorkla byggsatser
  Hur man knyter en knut ledare
  extrem kyla redskap för kvinnor
  hur man bygger en ATV ljuddämpare
  hur man organiserar plast maskar
  hur man använder Tungolja att bevara en mast