hur man förbereder för en gräns vatten kanottur område vildmark

hur man förbereder för en gräns vatten kanottur område vildmark

Gränsen Waters Kanot samarbetsområdet Vildmark i Minnesota är en populär destination för friluftsentusiaster. Arbetet med att förbereda alla nödvändiga dragutrustningen och leveranser kan vara en svår en. Denna artikel beskriver processen för packning och förbereda för din expedition
1.
Skaffa en karta över det område du ska besöka. Kartor finns på Boundary Waters Kanot området officiella webbplats (se avsnittet Resurser nedan för en länk till webbplatsen). Din grupp bör ha minst en karta för varje kanot som deltar i resan. Planera din rutt i förväg, och låta någon stanna hemma vet var din troliga platsen kommer att vara.
2.
Granska Boundary Waters Kanot området Wilderness förordningar, eftersom det finns särskilda regler och restriktioner om vad du kan packa i och aktiviteter såsom lägereldar. Föreskrifterna kan också hittas på den officiella hemsidan.
3.
Packa matlagning och livsmedel. Tänk på att tändaren du packar desto lättare blir det att portage (föra över mark för att undvika vattenfall och forsar). Antingen bär-behållare ska användas, eller en separat kock pack som kan hängas i ett träd på natten. Glöm inte att packa ett rep att använda för att hänga förpackningen (ca 50 meter lång). Torrfoder som endast kräver tillsats av vatten är enkla och lätta. Packa alla poster inom förslutningsbara plastpåsar eller behållare. Gränsen vatten är ökänt för oväntade regn. Detta kommer också att hjälpa till att hålla djuren borta. En gasolspis är också nödvändigt, som att laga mat från en brand är opraktiskt ges möjlighet att regn och brist på en stadig ved. Glöm inte att kasta in några propan tankar.
4.
Packa dina personliga saker. Återigen, överväg att sätta ditt kläder och personliga saker i plastpåsar för att hålla dem från att bli blöt. När du väljer kläder, planera för en eventuell av vädret blir kallt. En fullständig regnställ är också ett måste. Förutom vandringskängor, ta med ett par skor som fungerar bra våt. När kanotpaddling det är en tillfällig slump dina fötter kommer att bli blöt. En varm sovsäck är viktigt, men också överväga en skum pad eller luftmadrass för under sovsäcken för extra komfort.
5.
Packa andra saker du kommer att behöva. Glöm inte att inkludera en första hjälpen-kit för oväntade knuffar och stötar. Myggmedel, en fickkniv, ficklampor och en lykta är också mycket viktiga. Plast presenningar är också bra att ta till under tältet och som en potentiell täckmantel för ditt kök. Om du gillar att fiska, glöm inte ditt spö och tackla. Slutligen är någon metod att rena vatten som krävs. Rening tabletter och vattenfilter används vanligtvis. Om du väljer att använda ett vattenfilter, ta med en flaska rening tabeller som ska användas som säkerhetskopia.
6.
Innan du går, se till att allt fungerar. Sätt i nya batterier i saker såsom ficklampor, och testa allt. Detta är också ett bra tillfälle att öva ställa upp tältet så att du inte fumla med den på resan. Överväg sprayar ett tätskikt spreja tältet sömmar för extra skydd mot regn. Njut av din resa.

Tips och varningar


 • Kartor kan köpas på de flesta tillstånd stationer, men det är bäst att ha kartan i förväg om de särskilda karta du behöver är inte tillgänglig.
 • Outfitters kan användas för att ordna allt från kanoter till ficklampor.
 • Tänk på att burkar och glasflaskor är förbjudna (utom för vissa personliga toalettartiklar) i gränslandet vatten.
 • Matcher ok att packa så länge de är i en vattentät behållare, en tändare är bra att packa som en backup.
 • aldrig åka på en resa till Boundary Waters utan karta är landskapet lätt att gå vilse i, och det är farliga forsar och vattenfall som du behöver till Portage runt.


 • Relaterade artiklar


  hur blå en sliten gevär
  hemlagad spolbara våtservetter
  hur man gör en sträng sena båge
  Enklaste sättet att kombinera ved
  vad är en bastu ut?
  planer för en hemmagjord fältkökets
  hur man kan övervinna sjösjuka
  specifikationer och information om diamant svart is rosett
  att rosta majskolv på lägerelden
  definition av rutinerade ved