hur man fördriva tiden medan rådjursjakt

hur man fördriva tiden medan rådjursjakt

Let's face it rådjur jägare, har vi självklart en massa tid på våra händer eller att vi inte skulle spendera timmar i sträck gör absolut ingenting. Vi gör lite mer än ingenting alls, vi observerar, men det är ganska nära ingenting. Att växa upp och lära sig att jaga, jag trodde alltid att jag kunde utnyttja min tid på ett klokt sätt genom att döda två flugor i en smäll. Don't get me wrong, jag älskar att jaga och studera naturen, och den bästa sändningstid timmar tidig morgon och sen kväll är inte de tider upptagen med andra arbetsuppgifter, men det vardagliga timmarna av en middag jakt kan ofta användas mer klokt. I denna artikel kommer vi att diskutera olika idéer för att fördriva tiden medan rådjursjakt
1.
Läs en bra bok. Jag läser ofta två till tre bra böcker per år under rådjur säsong. Jag känner att jag ignorera alla i huset medan jag läser, så varför inte göra det när ingen är där. Du kan även läsa en bok om att bli en bättre Deer Hunter. Vissa av er kanske säger, "Du kan endast få en bråkdels sekund att skjuta monster som Buck och du var upptagen med att läsa en bok". Det är inte en dålig argument men jag har gjort det i år och har ännu inte missa en bra rådjur eftersom jag läste.
2.
Studera för tester. Det fanns aldrig en tid kände jag mig mer skyldig än jakt på college. Det var då jag verkligen lärt mig att flera uppdrag i rådjur monter. Jag började föra mina anteckningar i döda och jag kunde sylt drygt fyra timmars studier. Jag kanske inte har sett något den dagen, men jag var redo för mitt test. Kom ihåg att vända sidorna mycket försiktigt och titta upp var 15 sekund eller så.
3.
Skriv eHow artiklar. Dessa dagar sitter jag ofta i stå och tänka på bra artiklar jag kan skriva på eHow. Det är där jag har kommit med några av mina bästa idéer. Det är bara något om stillheten i rådjursjakt som gör att din hjärna att vara på sin höjdpunkt.
4.
Text andra jägare. Jag har tillbringat många morgnar hålla kontakten med mina jägare genom att SMS. Jag brukar ha fem eller så kompisar jakt varje morgon och det är snyggt att veta vad de ser från sin rådjur monter.

tips och varningar


 • Jag har packats en 5 pt. och en u00A3 240 sugga denna säsong hittills. 11/2/3C/li>


  Relaterade artiklar


  hur du ställer in en effekt drake
  hur man kan kasta med Rapalabeten
  squash vs racketball
  hur man bygger en vane segling vind
  historia Reno Air tävlingar
  hur man laga mat i en reflektor ugn
  hur man berättar en cykelramen storlek
  information om isfiske på sjön mygga, Ohio
  hur man cykel i New York City
  hur fånga liten braxen i din damm