hur man gör en stav rack

hur man gör en stav rack

Äga flera olika stilar av fiskespön gör att du snabbt greppa den idealiska staven för dina behov på en viss dag, utan att behöva spendera tid med inställningar som passar dina behov. Alltför många stavar kan också leda till en röra i en hast, så gör en ställning för att organisera din samling är ett måste. En enkel design för ett rack innebär montera flera stycken av PVC rör till en enkel planka för att lagra dina stavar upprätt

Du behöver:. .
Trä planka, 1-tums tjock, 6 inches bred
PVC rör, en 1/2-tums diameter.
Saw.
Drill.
Skruvar.
Skruvmejsel.


1.
Skär ett udda antal bitar av rör, 9 inches lång tid varje, så att du har minst en pipa för varje spö du vill montera. Separat röret i två högar, varav den ena kommer att ha en mer pipa än den andra.
2.
Klipp en bit av trä som är 10 inches lång gånger antalet bitar av röret i de större högen.
3.
Borra hela vägen genom varje rör, 2 inches från botten av röret, med lite bred nog för skruvar för att gå igenom, men tillräckligt liten för cheferna för de skruvar att fånga. Borren ska passera ut i andra änden av röret, vilket gör två hål i varje rör.
4.
Borra en andra omgång av hål, vertikalt i linje med uppsättningen från steg 3, i varje del av röret, 4 inches från botten av röret.
5.
Widen en uppsättning hål på varje pipa nog för skruvmejsel för att passa igenom. En uppsättning är ett hål från vardera Steg 3 och 4 på varje pipa, på samma sida av röret.
6.
Skruva rören från den stora högen av rör till trä planka genom att skruva genom hålen som inte utvidgas genom att föra in skruvmejseln genom hålen vidgas direkt ovanför dem. Skruva den första röret 10 inches från ena änden av plankan, och fortsätter att lägga till en pipa var 10 inches.
7.
Skruva rören från den mindre högen på samma sätt, om motsatta sidan av plankan, med det första röret 15 inches från slutet av plankan. Varje rör i det här steget kommer att vara centrerad mellan två rör från Steg 6, precis på den andra sidan av plankan.
8.
Klipp två 8-tums bitar av planka.

9.
Fäst en liten planka i varje ände på den långa plankan med skruv för att skapa fötter för racket.
10.
Placera klorna på en stång i varje rördel att använda ditt rack.


Relaterade artiklar


hur man gör en Zipline
Evinrude motor historia
hur du använder Tru-glow rödpunktssikten
hur man bygger en display ställ för fiskespön
korrekt användning av gevär lyftselar
hur man kan fånga blå Pincher krabbor
hur man rengör en MerCruiser lägre enhet
hur de ska jaga alligatorer Cajun stil
hängmatta instruktioner
rådjursjakt stuga hus inredning