hur man identifierar vilda fåglar i Pennsylvania

hur man identifierar vilda fåglar i Pennsylvania

I Pennsylvania Game kommissionens webbplats säger att mer än 400 typer av fåglar antingen bo i det land året runt, deltid eller vandra genom Keystone staten. Fågelskådare som önskan att identifiera så många av dessa arter som möjligt bör överväga vilken tid på året och planera sina resor därefter. Genom att investera i ett regionalt Fälthandbok som "National Geographic Field Guide to Birds: Pennsylvania" av Jonathan Alderfer kan du sedan gå ut på fältet beväpnade med information för att identifiera fåglar.

Du behöver:
Guide till Pennsylvania fågelarter
. kikare.


1.
Observera fågelholkar runt ditt hem när snön flugor i Pennsylvania. Den nordvästra delen av staten är typiskt hårt av snöfall, vilket går bort värdelös. Många arter av fåglar kommer att försöka stanna i den stat under vintern och du kan lita på att många av dem kommer dyka upp på matare. Leta efter norra kardinalen, Blue Jay, sparvar, mesar, Chickadees, hackspettar och finkar vid denna tid på året.
2.
Fokusera din fågelskådning aktivitet i närheten av vattendrag som våren närmar sig. När snö och is blekna, det finns flera typer av sjöfåglar flyttar norrut genom Pennsylvania på väg till sin sommar häckning. Genom att stanna runt dammar, sjöar och floder, kommer du att ha möjlighet att skymt och eventuellt identifiera arter som kricka, skrakar, canvasbacks, shovelbacks och bergand.
3.
Promenera genom skogen i slutet av våren och försommaren då de flesta fågelarter är närvarande mitt uppe i sin häckningsperioden. Följ sånger och samtal på fåglar för att få en titt på arter som sångare, praktfinkar, Orioles, trastar och sväljer. Använd din Pennsylvania fågel av differentiera arter, litar på din observationer av sådana funktioner som färg mönster och beteenden.
4.
Besök Hawk Mountain Sanctuary i september för att se och identifiera ett antal av imponerande rovfåglar. Detta område nära staden Kempton i östra Pennsylvania innehåller miles av stigar att gå igenom och utmärkt sittpinnar för dig att visa rovfåglar som kungsörn, tornfalk, kalkon gam och andra som är på väg söderut för att bättre jaktmarker innan vintern kommer.
5.
Gå tillbaka till vattnet i oktober för en chans att se vadarfåglar som hägern och rördrom. Dessa långa ben sjöfåglar tycker att fisket är lite lättare den här tiden på året då de skura kusten för promelas och grodor. Sätt dig i stånd att se några, kanske med en kanottur upp eller ner något vattendrag.


Relaterade artiklar


hur reparera en vattenpump på en 200 johnson båtmotor
hur man laga mat i en reflektor ugn
Mille Lacs isfiske tips
platser att spela airsoft i Georgien
väg cykling knäsmärta
hur du håller dina fötter torra med vintersport
officiell badminton regler
hur man rengör dykutrustning i blekmedel
hur du ställer in en HVLP-pistol
hur man läger i en lastbil mössa