hur man köper en bärbar golv stepp

hur man köper en bärbar golv stepp

Tryck dans är allt om buller! Ljudet av skorna peka dansar på kranen studio dansgolvet är musik för alla stepp älskare. De flesta bra stepp studior har ett trägolv som är speciellt framtagen för slitage av klapp dansskorna. När du tar en klass stepp, kommer din lärare berätta för dig att öva hemma. De flesta människor inte har den perfekta dansgolvet i sitt hem så att de dansar på mattan utan att bära deras klapp skor, eller repar regelbundet golvet med deras klapp skor på eller ännu värre, klia sig i peka skor på ett cementgolv!

Svaret är uppenbart för alla seriösa peka dansare, amatör, semi-professionella eller professionella. Du måste köpa någon form av tryck på golvet. En bärbar peka golv är det mest praktiska, är inte alltför dyrt, och är en enkel lösning på ditt problem. Här är vad man ska tänka på när man köper en bärbar peka golv

Du behöver:.
Peka skor


1
Bestäm vilket pris du är beredd att betala. . Tryck golv kan vara extremt kostsam. Beroende på kvaliteten på golvet, kan de köra till hundratals dollar. Du måste bestämma om du vill gå alla ut eller leta efter det billigaste golvet.
2.
Välj den typ av yta du tror att du behöver. Det innebär om du vill lövträ, laminat eller spånskiva. Mest trevligt peka våningar, också de som måttligt prissatta, kommer i lövträ.

När plocka den typ av golv, se till att du inser att olika typer av tryck skor kommer att göra eller inte göra märken på en vattenkran golvet. Om du väljer en bättre trä, och om du har professionell skor nivå peka Styrelsen bör inte bära ut för fort.
3.
Välj en storlek. Liten storlek styrelser är i allmänhet 3x3 och är precis rätt för i hemmet praktiken. Om du behöver en större styrelse, kommer de allt från 3x4 och uppåt. Naturligtvis större styrelsen, desto högre pris för det.
4.
Bestäm om du vill ha en styrelse som fälls upp eller inte. Det finns en styrelse som fälls upp och går in i en fin väska. (Se min resurs avsnitt om föreslagna styrelser. ) Det finns också några som inte fälla ihop, men fortfarande kan transporteras runt.
5.
Inspektera styrelsen innan du köper eller om du beställer på nätet, se till att de har en bra politik för återvändande. Du vill vara säker på om det är en uppfällbart version, att den ansluter och fälls upp lätt. Se till att det inte är för tung för dig att bära också. (Klicka på golv väger 20 pounds och uppåt. ) Se till att du är nöjd med kvaliteten på kranen dansgolvet du har valt.

Tips och varningar


 • Alla bärbar peka styrelser bör höjas från marken.
 • Alla peka styrelser bör ha någon form av dämpning i den. Du måste vara snäll mot dina knän och vrister!
 • Vissa stepp golv för inomhus-och utomhusbruk. Jag anser att dessa är dyrare och tenderar att vara för flera dans genrer. Jag rekommenderar inte att köpa denna, får bara en bärbar golv stepp, inte en balett, jazz, och pekar på dansgolvet!


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar delar till en Intex pool
  hur man rengör rost från en kniv
  hur man kan börja tjäna pengar på eBay (med drop shipping)
  hur man köper din första båt
  flinta och stål eld att göra
  hur du ställer in två rum stuga tält
  hur man segla Nordvästpassagen
  hur man bygger en egen rullmaskin lina
  vilken typ av pedaler ska jag få till en mountainbike?
  kallt väder camping mat