hur man köper en snorkel som

hur man köper en snorkel som

Om du någonsin undrat vilken sorts fisk lever under vattnet, bör du prova snorkling. Snorkling är en enkel aktivitet som kräver att du bara flyter på ytan samtidigt som du tittar ner i fiskar nedan och andas genom ett rör. För att göra det bästa av din snorkling resa, behöver du en snorkel uppsättning som passar ordentligt och inte läcker eller skaver. Med bara en liten extra ansträngning kan du hitta rätt växel för dig

Du behöver:. .
Mask
Snorkel.
Fenor.


1.
Hitta närmaste återförsäljare. Ett dyk butik kommer att ha det bredaste urvalet av snorkelutrustning, så du kan sätta ihop en snorkel uppsättning som fungerar för dig.
2.
Välj en mask som passar ordentligt och inte läcker . Detta kommer att kräva att försöka på ett antal olika masker i butiken. Prova på masken, lyft bandet upp och bort från masken och placera masken försiktigt mot ditt ansikte medan du andas in genom näsan. Ta bort handen från masken. Stannar den på ditt ansikte? Eller har du att hålla andningen i att hålla masken på plats? Titta på hur masken passar ditt ansikte och leta efter några platser som masken kan läcka.
3.
bestämma vilken typ av snorkel. Det finns ett antal olika typer av snorkel. En torr snorkel har en flyta på toppen som kommer att slå ned på snorkeln om en våg sköljer över dig. Detta är bra för att hålla vatten ur din snorkel. Det finns också halvtorra snorkel som en enhet på toppen av snorkel röret som syftar till att avskräcka vatten tränger in i röret. Du kan också få en snorkel med en utrensning ventil i botten så att du enkelt kan bli av med vatten i ditt snorkel. Den typ av snorkel du väljer beror både på din budget och hur bekväm du är i vattnet.
4.
Prova på fenor. Fenor finns i två typer, öppen häl och full fot. Fördelen med full fot fenor är att det skyddar din hela foten, men om det inte är korrekt monterad, riskerar du att förlora fingrarna i vattnet. En öppen häl fin har band som kan anpassa sig till foten storlek. När du väljer en öppen häl fin, är det en bra idé att även köpa ett par dyk tossor så du inte hamnar skära hälarna på väg till och från vattnet.
5.
Tänk att få extra växel. Utöver de väsentliga snorkla redskap kan du också vill få en exponering kostym om du kommer att snorkla i svalare vatten. Du kanske också vill ta bilder av den fisk du ser, i vilket fall en vattentät kamera är också en bra idé. Om du vill kunna identifiera fisken du ser, överväga att få en vattentät diagram som du kan ta i vattnet med dig. Fisk flips gör lite böcker fisk identifiering som fäster på handleden för enkel åtkomst.


Relaterade artiklar


hur man hittar en perfekt dag vandring
hemmagjord båt lucka spärren
hur man väljer en renare backpacking vatten
sjösättning förordningar
Hur gammal måste du vara för att PARASEGLA?
tips om gjutning en Baitcasting rulle
hur man håller regn ut ur tältet
hur man kan njuta en förtidspensionering
vinter naturaktiviteter
grundläggande reglerna i pistol säkerhet