hur man limma ihop trä till båten ramar

hur man limma ihop trä till båten ramar

Laminerade bilder i en båtens skrov flera erbjudande fördelar. Dessa fördelar gör att du kan använda billigare trä. I "The Wood Böjning handbok," författare Stevens och Turner påpekar, "En högre arbetar stress är tillåten i laminerat byggande som följd av de bättre spridning av defekter. " En annan fördel är att laminat tillåta större arbetstryck på ramar, genom att sprida laster

Du behöver:. .
Marine lim
Woodworker's klämmor.


1.
Applicera ett tunt lager av marina lim på sidan av varje halv-frame som är vänd den andra hälften-ram. Denna "kissar" skogen, som medger integrering av lim och träfiber.
2.
Sätt två halva bildrutor tillsammans, så att de är "limmet klister". Var säker på att de enskilda delarna av laminering är korrekt riktade
3
Placera minst tre klämmor på halv-frames. . En i varje ände och en eller flera mellan de två sista klämmor. Använda ytterligare klämmor mellan slutet klämmorna kommer att innebära bättre vidhäftning och en starkare laminering.

Tips och varningar


 • arbeta med lim är som att arbeta med någon annan kemisk förening. Var noga med att följa alla de personliga skydd försiktighetsåtgärder som rekommenderas av tillverkaren.


 • Relaterade artiklar


  hur man får den bästa körsträcka från din utombordsmotor
  hemlagad duva fällor
  darttavla förordningar
  DIY: dyk ljus
  Hur konvertera en Ford skåpbil till en husbil
  hur reparera en luftmadrass
  Hur bearbeta hjortkött hemma
  hur man installerar en vattenpump på en båt motor
  diy jakt stå
  hur kan man få den perfekta "Nightcrawler"