hur man sätter en krok i en gummi mask

hur man sätter en krok i en gummi mask

Gummi maskar är ett populärt fiskedrag i både sött och salt vatten. Även riggen masken är inte en exakt vetenskap, det finns metoder för att föra in haken i gummi mask som kommer att förlänga livslängden av masken och skapa ett ogräs-mindre drag. Den "Texas riggen" kan du placera kroken i masken för att bilda ett ogräs mindre lockar som inte lägger en hel del spänning på kroppen av masken

Du behöver:. .
Lina
Avsmalnande slip sänke.
Gummi mask krok.
Gummi mask.


1.
Skjut glida lodet på lina, med den avsmalnande änden av slip lodet vänd mot spetsen på staven.
2.
Trä linan genom ögat på kroken. Dra 4 inches av fiskelina genom ögat på kroken. Placera tummen på ögat på kroken att hålla linan på plats. Slå in 4-tums bit fiskelina runt stambanan kommer ner från fiskespö fyra gånger. Ta slutet av 4-tums bit lina ner och genom öglan som bildas där tummen håller i linan på kroken. Dra på både krok och i slutet av 4-tums bit lina, tills du har en clinch knot vila tätt i ögat på kroken.
3.
Placera punkten av fiskekrok på mitten av den främre toppen av gummi mask. Skjut den punkt på kroken i gummi mask. Ta del av kroken ur gummi mask tre åttondelar av en tum tillbaka från insättningspunkten på haken. Dra kroken genom gummi masken tills ögat av kroken vilar något under toppen av gummi masken.
4.
Spin kroken så att spetsen på kroken står inför mot gummi mask. Dra masken så att masken är rak. Sätt punkt på kroken i gummit masken så att hulling på kroken vilar inne i gummi mask. Skjut den punkt på kroken genom gummi masken lätt för att skapa en öppning för kroken gå igenom när du ställer in kroken på en fisk.
5.
Dra spetsen på kroken tillbaka i gummi mask. Skjut slip lodet mot huvudet av gummi mask för att slutföra "Texas riggen".


Relaterade artiklar


egenskaper av bly fiske sänken
Hur man skärper en fickkniv med ett arkansa sten
hemlagad långbågar
hur man gör fisket bobbers
hur man fiskar i havet
hur man mäter storleken på en cykel kedja
saltvatten Bass Fishing tips
hur kan man få den perfekta "Nightcrawler"
hur korrekt huden en hjort
arizona forsränning i Grand Canyon