hur man ska finansiera en skolgård

hur man ska finansiera en skolgård

Den favorit del av dagen för de flesta barn på grundskolan är nisch, och favorit del av fördjupningen spelar på djungel gym, barer eller den myriad andra strukturer som pricken lekplatser över hela landet. Även om dessa strukturer är roligt för barnen att leka på, de kan vara dyrt och svårt för skolor att ge

Mest pengar kommer till skolor på två sätt:. Genom det allmänna fonden eller via categoricals. Allmän-fond dollar är fria pengar som går främst mot skolan löner. Typiskt skolor fördela uppåt 90 procent av dessa dollar på människor, vilket lämnar lite pengar kvar för diskretionära utgifter. Categoricals begränsas dollar som ges till skolor för särskilda ändamål som inte inkluderar utgifter lekplatsutrustning. Men med lite kreativitet, kan eleverna vara svänga utanför barer och glida ner den blanka bilderna av helt ny utrustning i under ett år
1.
Utreda fundraising projekt för dina elever. Sälja produkter och varor samlas i en katalog är nummer ett sätt skolor samla in pengar till lekredskap. En skola på 200 grundskoleelever kan enkelt göra $ 5. 000 till $ 10. 000 dollar sälja Otis Spunkmeyer cookie degen. Det är nästan en fjärdedel av vägen till en djungel gym. Innisbrook omslagspapper är en annan favorit av skolornas verksamhet,. . Familjen, vännerna och grannarna kan beställa via en katalog eller på nätet, och 50 procent av vinsten går direkt till skolan
2
Kontakta lokala Parent Teacher organisationer eller Parent Teacher Association och be dem att sponsra en middag komplett med en tyst auktion och teckning. En nyligen förälder middag på en enda grundskola i Kalifornien tog $ 25. 000. Skolan har 300 elever och 35 procent fattigdom och var fortfarande kunna höja behövde pengar genom en moderorganisation sponsrade middagen.
3.
Be donationer från service organisationer som Lion's Club och Rotary. Många grupper har lokala mini-grant program som kräver något mer än ett brev. Dessa organisationer är mycket generösa och kan ofta kontaktade för att kompensera skillnaden mellan vad studenter eller kraftuttag tjänar och vad de behöver för utrustningen.
4.
utveckla partnerskap med rekreation organ eller andra privata eller offentliga företag att dela upp kostnaden, eller donera skolan använder för kostnaden, av den önskade utrustningen. En skola webbplats kan ingå ett partnerskap med en lokal rekreation byrå, dela kostnaden för lekplatsen och utse timmar utanför skoldagen när byrån kan använda utrustningen för sina behov.
5.

Använd skolan plats fritt dollar om det finns några tillgängliga efter nödvändiga utgifter. Skola-site allmän-fond dollar kan också användas.
6.
Kontakta en lokal restaurang och fråga ägaren om din skola kan ha en fundraising natt. Vissa är villiga att sponsra skolan nätter där en del av försäljningslikviden gå mot skolan lekplatsutrustning. Pizza nätter är stora över hela landet.
7.
Skriv en lekplats bevilja särskild inriktning mot finansiering av lekplatsutrustning. Ett antal ideella organisationer och företag, inklusive idrott för utveckling, fredlig Playground, Urban parker och lekplatser och Lowes, ha pengar öronmärkas särskilt mot lekplatser och fysisk fostran.


Relaterade artiklar


hur man åka baklänges på inlines som en hockeyspelare
saltvatten flugfiske teknik
Hur gammal måste du vara för att PARASEGLA?
hur man gör pilbågar & pilar från pinnar
hur man hittar rätt dykning instruktör
hur man kajak med ett spädbarn
hur man inte kvävas på en $ 1.000.000 skott
om kuggdrev ved
hur man ska gå shrimping i Florida inom kustnära vattenvägar
hur du gör din egen plast fiske maskar