hur man surfar efter en knäplastik

hur man surfar efter en knäplastik

Knäledsplastik betyder inte slutet på surfing. Även om kirurgi och återvinning är komplicerade, kommer de som älskar att surfa sannolikt finna de kan börja paddla ut igen efter en lämplig tid. En operation av denna typ kommer dock att kräva förändringar i teknik som måste anses

Du behöver:. .
En lång bräda

Gör ny surfa val


1.
Börja med att välja rätt bräda. En 5-fot, rista dubbla fin som kan ha regelbundet använts före operation kommer inte att vara det bästa valet längre. En längre styrelse kommer att ge mer stabilitet tack vare sin längd, djup och bredd. Söka något minst 2 meter över din längd, 3 inches djupt med en bredd av 24 inches.
2.
Välj mindre surfa tills du får mer bekant med din nya knä och dess begränsningar. Inte paddla ut i overhead surfa på den första dagen tillbaka. Håll till midjehöga eller mindre surfa när du börjar. Undvik dånande strand raster. Dessutom söker en svagt sluttande strand med rullande surfa. Mindre surfa ger en snällare miljö att utforska de förändringar som operationen oundvikligen förorsakar.
3.
Öva poppar upp från liggande ställning till stående på torra land innan man försöker det på surfingbräda. Genom långt kommer de mest utmanande aspekten av att surfa efter knäledsplastik vara poppar upp. Testa vad som fungerar bäst. Till att börja förvänta sig en långsammare pop-up. En långsam pop-up rentav bli ett permanent inslag i ditt surfande.
4.
Hemma, göra armhävningar en regelbunden del av din träning rutin. Bröst styrka kommer fortfarande vara den avgörande faktorn för effektivt lyfta kroppen från styrelsen nog att svinga benen under och till stående ställning.
5.
Bestäm hur mycket vikt kan placeras på ditt knä, som kommer att avgöra din placering på bordet och påverka din carving när man rider vågor. Lägg brädan i sanden och stå på toppen i din vanliga hållning. Sway försiktigt från sida till sida och, efter att ha flyttat upp och ner, testa om det finns stelhet eller smärta. Ändra din inställning som krävs för att kompensera. Upprepa processen i små surfa eller vitt vatten.

Tips och varningar


 • Undvik att bifoga ett koppel till ben som fått ersättningen. Detta betyder inte att surfa goofy fot är en nödvändighet, men det kan innebära en längre koppel behövs för att nå fram foten. Surfing utan koppel kan vara lämplig samt beroende på surf storlek.
 • Om det gör ont, inte driva det. Även arbetar genom ett visst mått av smärta är nödvändig, pågående och olidlig smärta eller svullnad är ett tydligt tecken på att det är dags att ta en paus och besöka läkare.


 • Relaterade artiklar


  Glock faq
  hur man väljer nya vandringskängor
  Hur du tränar din första falk
  Hur man väljer en jakt båge som passar
  kan återställa Coleman lanternor
  att göra upp eld utan tändstickor
  fakta om tallvirke
  hur du gör din egen lina
  att introducera ditt barn till sporten i fisket
  extrem kyla redskap för kvinnor